Ilahduta kylpylä- tai hotellilahjakortilla

Ikimuistoinen ja aineeton elämyslahja tulee pienessä paketissa. Hotelli- tai kylpyläloma on lahja, joka ilahduttaa varmasti. Lahjakortilla annat läheisellesi hyvät yöunet, aamiaisen pitkän kaavan mukaan ja mahdollisuuden rentoutua kiireisen arjen keskellä.Sopivan lahjan löytäminen läheiselle voi tuottaa harmaita hiuksia. Millainen lahja lämmittäisi saajan mieltä eniten? Hyviä ideoita on joskus hankala keksiä, vaikka tuntisi lahjan saajan hyvin. Onneksi lahjakortti hotelliin tai kylpylään sopii kenelle tahansa, milloin tahansa. Etsitpä sitten täydellistä joululahjaa, ylellistä syntymäpäivälahjaa tai haluat palkita ja muistaa yrityksen henkilökuntaa, niin hotelli- tai kylpylälahjakortti on nappivalinta.

Hotellimme ja kylpylämme ovat rauhallisia hengähdyspaikkoja rentoja hetkiä kaipaaville, mutta meillä pääsee myös viihtymään monipuolisen ohjelman parissa tai ulkoilemaan Suomen kauniissa luonnossa esimerkiksi Aulangolla tai Laajavuoressa. Kylpylähotelleissamme kylpyläosaston käyttö sisältyy aina majoituksen hintaan, joten lahjakortin saaja pääsee rentoutumaan trooppisten allasosastojen lämmössä.

Kylpylä- tai hotelliLAHJAKORTTI 90 €

Lahjakortti sisältää yhden yön majoituksen kahdelle, runsaan aamiaisen ja hotellin oman saunan ja kuntohuoneen käytön missä tahansa Scandic-hotellissa Suomessa viikonloppuisin. Kylpylähotelleissamme myös hotellin oman kylpylän käyttö sisältyy hintaan.

Arvolahjakortti 10 € tai 50 €

Voit ostaa myös 10 € ja 50 € arvoisia arvolahjakortteja, jotka käyvät maksuksi Scandicin hotelleissa, kylpylähotelleissa sekä ravintoloissa.

Osta lahjakortti hotelliin tai kylpylään

Hotelli- ja arvolahjakortin voit ostaa minkä tahansa Scandic-hotellin vastaanotosta Suomessa (lukuun ottamatta Scandic Forssa -hotellia). Lahjakortilla voit majoittua viikonloppuisin, ja se on voimassa 12 kk ostopäivästä. 

Laskutus (vain yrityksille)

Mikäli haluat palkita ja muistaa yrityksen henkilökuntaa tai tilata isomman määrän lahjakortteja voit tilata ne suoraan meiltä osoitteesta [email protected] 

Varaa lahjakorttimajoitus

Lahjakorttivarauksen voit tehdä nettisivuillamme lahjakortissa mainitun ohjeen mukaisesti. Huomioithan, että lahjakortilla huoneita on saatavilla rajoitetusti. Varsinkin tapahtumien aikaan hotellit ovat usein hyvin kysyttyjä ja saatavuus on rajoitettua.