Vietä lasketteluloma Rukalla

Vietä hauska loma Rukan rinteissä ja majoitu mukavasti Scandic Rukahovin huoneistossa. Pakettiin sisältyy majoitus ja 2 kpl aikuisten hissilippua 3 päiväksi.

Koe upeat rinteet ja mukava majoitus

Myös erilaiset aktiviteetit sekä upeat ravintolat ja baarit esiintyjineen viihdyttävät yömyöhään. Yövy mukavasti Scandic Rukahovin viihtyisissä rivitalohuoneistoissa keittiönurkkauksella ja saunalla.

Hintaesimerkki

alk. 338 €/2 yön majoitus/2hh

Hintaan sisältyy

  • Majoitus huoneistossa min. 2 vrk
  • 2 kpl aikuisten hissilippuja 3 päiväksi
  • Alle 13-vuotiaat lapset majoittuvat veloituksetta aikuisten huoneessa
  • Langaton internetyhteys
  • Scandic Friends -edut ja pisteet - lisäksi saat bonuspisteitä kun teet varauksen nettisivuiltamme.

Runsas aamiainen ostettavissa lisähintaan.

Voimassa

Vähintään 2 yön majoituksiin Scandic Rukahovin apartment-huoneistoissa 30.4.2019 asti. Tarjoushintaisia huoneita saatavilla rajoitetusti.

Varaa

Varaa 28.4.2019 mennessä vähintään 2 yön majoitus netissä tai suoraan hotellista puhelimitse +358 8 2374 8948 tai sähköpostitse rukahovi@scandichotels.com. Et tarvitse erillistä varauskoodia.

Hintaselitys
Tarjoushinta Scandic Rukahovin apartment-huoneistoissa on varattavissa netissä ja suoraan hotellista. Voimassa vähintään 2 yön majoituksiin 30.4.2019 asti. Hintaan sisältyy majoitus apartment-huoneistossa ja 2 kpl aikuisten hissilippua 3 päiväksi. Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin ja on voimassa vain uusiin varauksiin. Maksu tapahtuu vierailun yhteydessä. Varausta voi muuttaa tai sen voi perua klo 18.00 paikallista aikaa saapumispäivään mennessä. Hinta saattaa vaihdella valitsemasi saapumis- ja lähtöpäivän mukaan. Tarjoushintaisia huoneita ja lisävuoteita saatavilla rajoitetusti. Aamiainen ei sisälly hintaan.
Varausehdot