Linnanmäki-paketti

Varaa Linnanmäki-paketti ja huvittele Helsingissä koko perheen voimin! Pakettiin sisältyy majoitus, runsas aamiainen ja rannekkeet huvipuistoon.

Vietä syksyinen viikonloppu Helsingissä

Perhelomalla pitää olla hauskaa!

Varaa kaupungin hauskin majoituspaketti! Linnanmäen huvipuistossa riittää tekemistä myös pimenevinä syysiltoina. Linnanmäen kausi huipentuu perinteiseen Valokarnevaaliin 8.-22.10. Syyslomaviikolla 14.-22.10. Linnanmäki-paketti on varattavissa joka päivä. Valitse hauskan päivän päätteeksi suosimasi Scandic-hotelli Helsingistä, Espoosta tai Järvenpäästä.

Hintaan sisältyy

  • Majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa
  • Alle 13-vuotiaat lapset majoittuvat veloituksetta aikuisten huoneessa
  • 2 kpl ranneketta, voimassa kaikkiin huvipuiston laitteisiin pituus- ja turvarajoituksia noudattaen. (Lisärannekkeita on ostettavissa hotellin vastaanotossa hintaan 37 €/kpl). Sisäänpääsy huvipuistoalueelle on maksuton.
  • Runsas aamiainen
  • Langaton internetyhteys
  • Hotellin kuntohuoneen käyttömahdollisuus
  • Scandic Friends -edut ja pisteet

Voimassa

Hotellipaketti on voimassa viikonloppuisin sekä päivittäin syyslomalla 14.- 22.10.2016 Linnanmäen aukioloaikojen mukaan.

Varaa

Varaa netissä koodilla HEL

Voit varata tarjouksen myös puhelimitse 0200 81800 (0,42€/min + pvm/mpm).

Hintaselitys
Hotellipaketti on voimassa viikonloppuisin ja valittuina loma-aikoina. Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, ja se on voimassa kaikissa Scandic-hotelleissa Helsingissä sekä hotelleissamme Espoossa ja Järvenpäässä. Maksu tapahtuu vierailun yhteydessä. Varausta voi muuttaa tai sen voi perua klo 18.00 paikallista aikaa saapumispäivään mennessä. Hinta saattaa vaihdella valitsemasi saapumis- ja lähtöpäivän mukaan. Tarjoushintaisia huoneita ja lisävuoteita rajoitetusti.
Varausehdot