Linnanmäki-paketti

Varaa Linnanmäki-paketti ja huvittele Helsingissä koko perheen voimin! Pakettiin sisältyy majoitus, runsas aamiainen ja rannekkeet huvipuistoon.

Vietä vauhdikas perheloma Helsingissä

Varaa vauhdikas majoituspaketti! Linnanmäen huvipuistossa on laitteita, härveleitä ja pelejä jokaiseen makuun. Päivän päätteeksi voit valita mieluisan Scandic-hotellin Helsingistä tai Espoosta.

Linnanmäen kausi huipentuu lokakuussa riemukkaisiin Valokarnevaaleihin, jonka aikana nähdään värikkäitä valoteoksia, lukuisia huippuesiintyjiä, sekä ilotulituksia.

Hintaan sisältyy

  • Majoitus
  • 2 kpl ranneketta, voimassa kaikkiin huvipuiston laitteisiin pituus- ja turvarajoituksia noudattaen yhden päivän ajan kaudella 2018. (Lisärannekkeita on ostettavissa hotellin vastaanotossa hintaan 39 €/kpl). Sisäänpääsy huvipuistoalueelle on maksuton.
  • Runsas aamiainen
  • Alle 13-vuotiaat lapset majoittuvat veloituksetta aikuisten huoneessa
  • Maksuton internetyhteys
  • Hotellin kuntohuoneen käyttömahdollisuus
  • Scandic Friends -edut ja pisteet - lisäksi saat bonuspisteitä kun teet varauksen nettisivuillamme

Voimassa

Hotellipaketti on voimassa Linnanmäen aukioloaikojen mukaan 21.10. asti. Tarjoushintaisia huoneita saatavilla rajoitetusti.

Varaa

Varaa netissä koodilla HEL

Voit varata tarjouksen myös puhelimitse 0200 81800 (0,42€/min + pvm/mpm).

Hintaselitys
Huomiothan, että jos varaat useamman kuin yhden yön, rannekkeet kuuluvat kuitenkin vain yhdelle päivälle. Lisärannekkeita saat kätevästi ostettua vastaanotosta. Hotellipaketti on voimassa viikonloppuisin ja valittuina loma-aikoina. Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, ja se on voimassa valituissa Scandic-hotelleissa Helsingissä ja Espoossa. Maksu tapahtuu vierailun yhteydessä. Varausta voi muuttaa tai sen voi perua klo 18.00 paikallista aikaa saapumispäivään mennessä. Hinta saattaa vaihdella valitsemasi saapumis- ja lähtöpäivän mukaan. Tarjoushintaisia huoneita ja lisävuoteita rajoitetusti.
Varausehdot

Yhdistetyt matkapalvelut, joita sinulle tarjotaan ovat osa pakettimatkaa siinä merkityksessä, jota tarkoitetaan direktiivissä (EU) 2015/2302. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 keskeisistä oikeuksista.