Lähde lomamatkalle Norjaan

Valitse kohteeksesi Scandic-hotelli Norjassa. Pohjois-Norjan Nordkapista Etelä-Norjan Kristiansandiin - valittavanasi on toinen toistaan upeampia kohteita ja hotelleja maisemista puhumattakaan!Trondheim

Vilkkaana yliopistokaupunkina tunnettu Trondheim on ympäri vuoden mitä parhain lomakohde! Vieraile kuuluisassa Nidarosin goottilaisessa katedraalissa, Bakkalandetin vanhassa kaupungissa tai kokeile suosittuja ulkoiluaktiviteetteja, kuten kalastusta tai vaellusta. Hotellimme Trondheimissa sijaitsevat kaupungin keskustassa lähellä ostoskatuja ja suosituimpia nähtävyksisä.

Suosituimmat hotellit Trondheimissa:

Bergen

Bergen on upea ja monipuolinen lomakohde vuorien ja vuonojen keskellä. Suosituimpiin nähtävyyksiin lukeutuvat Bryggenin alueen värikkäät puutalot ja vanha satama-alue, Fløybanenin köysirata ja keskiaikainen Rosenkrantz-torni, sekä monet kirkot ja galleriat. Scandic-hotelleja Bergenissä on jopa seitsemän.

Suosituimmat hotellit Bergenissä:

Stavanger

Stavanger on rannikkokaupunki, joka on tunnettu upeasta luonnostaan. Suosituin kohde on ehdottomasti Lysevuonolla sijaitseva Preikestolen-kalliomuodostelma ja Kjeragin kallionkieleke tuhannen metrin suoralla pudotuksella. Kaupunki tarjoaa myös hyvät ostos- ja ruokailumahdollisuudet. Scandic-hotelleja on Stavangerissa viisi.

Suosituimmat hotellit Stavangerissa:

Muita suosittuja kohteita Norjassa