Pääsiäisale - säästä 25 %

Pääsiäisloman tarjoushintaiset hotelliyöt upeissa kaupunkikohteissamme Saksassa ja Puolassa ovat nyt myynissä. Osta nyt tai viimeistään 28.4. mennessä!

Pääsiäisen hotelliale Saksassa ja Puolassa

Tarjoushinnalla voit majoittua joka päivä pääsiäisloman aikaan 12.–28.4.2019.

Frankfurt


Kuvaoikeudet: Fotolia

Nauti upeasta kaupunkinäköalasta! Suurkaupungin tunnelman ohella keväästä kannattaa nauttia Main-joen risteilyllä tai Frankfurtin pääsiäismarkkinoilla.

Hampuri


Kuvaoikeudet: Fotolia

Satamakaupunki kukoistaa keväällä! Lähde kävelylle läpi Speicherstadtin kaupunginosaa keskipäivän auringossa ja nauti pääsiäiskonsertista Laeiszhallessa.

Berliini


Kuvaoikeudet: Mostphotos.com

Nauti Saksan pääkaupungin keväisestä tunnelmasta. Osallistutpa Berliinin kevätfestivaaleille, kuuluisalla Alexanderplatzilla järjestettäville pääsiäismarkkinoille tai jopa Berliinin puolimaratoniin, tee pääsiäislomasta omanlaisesi.

Gdansk


Kuvaoikeudet: Fotolia

Kaupunkia koristavat värikkäät historialliset rakennukset sekä kaunis vanhakaupunki, joka on kävelymatkan päässä Scandic Gdansk -hotellista. 

Wroclaw


Kuvaoikeudet: Fotolia

Pääsiäisjuhlinta on Puolassa perinne. Koe värikäs kirkkofestivaali ja käsityömarkkinat läheisessä vanhassakaupungissa ja majoitu mukavasti Scandic Wroclaw -hotellissa.

Varaa

Varaa netissä ilman varauskoodia 28.4. menneessä. Takaamme parhaan hinnan ja parhaat edut.

Voimassa

Tarjous on voimassa hotelleissamme Saksassa ja Puolassa pääsiäisloman aikaan 12.–28.4.2019. Tarjous voimassa Hampurissa, Gdanskissa ja Wroclawissa vähintään 2 yön majoituksiin.

Tarjoushintaisia huoneita saatavilla rajoitetusti.

Hintaan sisältyy

  • Majoitus
  • Runsas aamiainen (ostettavissa lisähintaan Saksassa ja Puolassa)
  • Alle 13-vuotiaat lapset majoittuvat veloituksetta aikuisten huoneessa
  • Maksuton internetyhteys
  • Hotellin uima-altaan, saunan ja kuntohuoneen käyttömahdollisuus
  • Scandic Friends -edut ja tasokohtaiset pisteet - lisäksi saat bonuspisteitä kun teet varauksen nettisivuillamme

Hintaselitys 
Tarjous on varattavissa 5.2.–28.4.2019. Tarjous on voimassa Scandic-hotelleissa Saksassa ja Puolassa joka päivä 12.–28.4.2019. Tarjous on voimasssa Hampurissa, Gdanskissa ja Wroclwissa vähintään 2 yön majoituksiin. Alennettu hinta on varattavissa vain netissä 28.4.2019 mennessä ja on voimassa rajattuun määrään huoneita ja lisävuoteita. 25 %:n alennus lasketaan päivän hinnasta ja veloitetaan automaattisesti varausprosessin aikana. Varausta ei voi perua tai muuttaa, eikä maksua palauteta. Hinta ei ole yhdistettävissä muihin tarjouksiin. Maksu tapahtuu luottokortilla varauksen yhteydessä. Runsas aamiainen ostettavissa lisähintaan.
Varausehdot