Koe Hampuri

Koe Hampuri ilman suunnittelun aiheuttamaa stressiä. Teemme kaiken puolestasi, ja pakettimme sisältää kaiken mitä tarvitset rentouttavaan minilomaan.

Anna meidän huolehtia kaikesta

Vietä kaksi ainutlaatuista päivää Scandic Hamburg Emporio -hotellissa Hampurin keskustassa – kaikki toiveesi otetaan huomioon. Yöpymisesi aikana pakettiin kuuluvat:

Kahden päivän yöpyminen Aamiainen
Kolmen ruokalajin illallinen* ensimmäisenä iltana HVV-liput paikalliseen julkiseen liikenteeseen

*kokin valitsema

Pakettiin sisältyy lisäksi

Voimassa

Joka päivä 31.12.2018 asti saatavuuden mukaan. Huomaathan, että tarjouksen hyödyntämiseksi varaus on tehtävä kahdelle päivälle. Varaa viimeistään 7 päivää ennen saapumispäivää. Tarjoushintaisia huoneita saatavilla rajoitetusti.

Varaa

Varaa netissä vähintään viikkoa ennen saapumista.

Hintaselitys
Tämä tarjous oikeuttaa yöpymiseen Scandic Hamburg Emporio -hotellissa 31.12 2018 asti, ja varaus tulee tehdä 24.12.2017 mennessä. Tarjous sisältää kahden yön yöpymisen 1 tai 2 hengelle, aamiaisen, kolmen ruokalajin illallisen saapumispäivänä sekä kahden päivän HVV-lipun (henkilöä kohden) flex-hintaan, joka veloitetaan automaattisesti päivän hintaan varausprosessin aikana. Alle 12-vuotiaat lapset eivät sisälly 3 ruokalajin valikkoon, ja he voivat saada joko lasten ruokalistan tai 50%: n alennuksen ruokalajin hinnasta nykyisestä valikosta. Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Tarjoushintaisia huoneita on rajoitetusti. Tapahtuma- ja näyttelypäivät eivät ole saatavilla. Varausta voi muuttaa tai sen voi peruuttaa maksutta saapumispäivänä klo 18.00 mennessä. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitetaan 90 % koko yöpymisen hinnasta.
Varausehdot.

Yhdistetyt matkapalvelut, joita sinulle tarjotaan ovat osa pakettimatkaa siinä merkityksessä, jota tarkoitetaan direktiivissä (EU) 2015/2302. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 keskeisistä oikeuksista.