Pikkujoulut Vierumäki

Juhlista kulunutta vuotta juhlien merkeissä Vierumäellä! Luvassa on hauskaa menoa pikkutunneille saakka sekä mukavat unet ja runsas aamiainen.

Viihdeillat Vierumäellä

Mukavaa menoa pikkutunneille saakka

Marras- ja joulukuun iltoja vauhdittaa huippuartistit Scandic Vierumäki -hotellin yökerhossa. Dj ja karaokeiltoina yökerhoon on vapaa pääsy (K18) ja livebändi-illan liput ovelta hintaan 10 €/hlö. Launtai-iltojen Tähti-iltojen liput ovat ostettavissa osoitteessa lippu.fi.

Vierumäen pikkujoulut

Ennen bileiltaa ja huippuartisteja voitte käydä kuluvaa vuotta läpi hotellin hyvin varustetuissa kokoustiloissa, hyödyntää alueen erinomaisia liikuntapalveluja tai heittäytyä hemmoteltavaksi Day Span hoitoihin.

Hintaesimerkit

  • Kokouspaketit alk. 49 €/hlö sis.aamu- ja iltapäiväkahvin lounaan ja tilavuokran (voimassa min. 8 hengen tilaisuuksiin)
  • Majoitus alk. 80 €/1hh/vrk tai 90 €/2hh/vrk sis. runsaan aamiaisen ja hotellin saunan sekä kuntohuoneen käyttöoikeuden.

Varaukset

  • Kokouskyselyt: meeting.vierumaki@scandichotels.com tai +358 9 4739 9478
  • Huonevaraukset: netissä tai vierumaki@scandichotels.com

Säännöt
Tarjous on voimassa Scandic Vierumäki -hotellissa 1.11.-10.12.2016. Tarjoushintaisia hotelli- ja kokoushuoneita rajoitetusti. Kokoushinnat ovat voimassa vähintään kahdeksan hengen varauksiin. Esitysliput eivät sisälly hintaan eikä Scandic vastaa ohjelmasta tai siihen liittyvistä muutoksista. Ajankohtainen ohjelma löytyy Vierumäen tapahtumakalenterista.