Ansaitse tuplayöt

Juuri nyt laskemme 31.10. asti jokaisen pisteisiin oikeuttavan yön kahdeksi yöksi. Aktivoi tarjous ja hyödynnä upea etu!

Säilytä jäsentasosi tai nouse seuraavalle nyt tuplasti nopeammin

Majoittuessasi syys-lokakuun aikana laskemme jokaisen pisteisiin oikeuttavan yön kahtena. Esimerkiksi, jos yövyt meillä syyskuussa kolme yötä, rekisteröimme jäsentilillesi kuusi yötä.

Jos et ole vielä Scandic Friends -jäsen, liity nyt ja hyödynnä etu!

Näin ansaitset tuplayöt

 • Majoitu pisteisiin oikeuttava yö valitsemassasi Scandic-hotellissa 1.9.–31.10. välisenä aikana.
 • Aktivoi tarjous alla olevien ohjeiden mukaan, ennen yöpymistä
 • Voit yöpyä kuinka monta yötä tahansa, laskemme kaikki pisteisiin oikeuttavat yösi ajalla 1.9.–31.10. tuplana.
 • Tarjous koskee öitä, ei pisteitä.

Varaa

Varaa pisteisiin oikeuttava yö ja majoitu 31.10. mennessä. Jos olet jo tehnyt varauksen kampanja-ajalle, ei huolta! Aktivoi tarjous tällä sivulla ennen yöpymistä ja laskemme pisteisiin oikeuttavan yösi tuplana.

  Aktivoi tarjous

  1. Klikkaa alla "Olen jo jäsen"
  2. Kirjaudu sisään jäsentilillesi
  3. Kampanjakoodi WELCOMEBACK2021 on valmiiksi täytetty
  4. Klikkaa "Aktivoi"

  Jos olet unohtanut salasanasi, voit tilata uuden täällä. Kun olet saanut uuden salasanan ja kirjautunut tilillesi, palaa tälle sivulle aktivoimaan kampanja.

  Säännöt ja ehdot
  Tarjous on voimassa kaikissa Scandic-hotelleissa majoituksille joissa sisäänkirjautuminen on 1.9.–31.10. välisenä aikana. Tarjous koskee vain öitä, ei pisteitä. Kampanjaan liittyvien öiden tulee olla pisteisiin oikeuttavia. Suurin osa Scandicin nettisivulla, hotellissa, varaus- ja asiakaspalvelussa tai yritysten itsevaraustyökaluilla tehdyistä varauksista ovat pisteisiin oikeuttavia. Katso poikkeukset ja lue lisää.

  Aktivoi