Helmikuun jäsenetu: Nopeammin seuraavalle jäsentasolle!

Koska olet meille tärkeä, tarjoamme sinulle nyt mahdollisuuden nousta seuraavalle jäsentasolle nopeammin! Laskemme helmikuussa jokaisen pisteisiin oikeuttavan arkiyön (maanantai-torstai) kahdeksi yöksi.

seuraavalle jäsentasolle nyt tuplasti nopeammin

Helmikuussa laskemme jokaisen pisteisiin oikeuttavan arkiyön (ma-to) kahtena. Esimerkiksi, jos yövyt meillä helmikuussa arkena kolme yötä, rekisteröimme jäsentilillesi kuusi yötä.

Näin ansaitset tuplayöt

  • Varaa pisteisiin oikeuttava yö valitsemassasi Scandic-hotellissa helmikuussa arkena (saapuminen ma-to)
  • Aktivoi tarjous alla olevien ohjeiden mukaan koodilla WELCOMEBACK2020, ennen yöpymistä
  • Voit yöpyä kuinka monta yötä tahansa, laskemme kaikki pisteisiin oikeuttavat arkiyösi helmikuun aikana tuplana

Jos olet jo tehnyt varauksen helmikuulle, ei huolta! Liity kampanjaan tällä sivulla ennen yöpymistä ja laskemme arkiyösi tuplana (jos varaus on pisteisiin oikeuttava).

Aktivoi tarjous

  1. Klikkaa alla "Olen jo jäsen"
  2. Kirjaudu sisään jäsentilillesi
  3. Kampanjakoodi WELCOMEBACK2020 on valmiiksi täytetty
  4. Klikkaa "Aktivoi"

Jos olet unohtanut salasanasi, voit tilata uuden täällä. Kun olet saanut uuden salasanan ja kirjautunut tilillesi, palaa tälle sivulle aktivoimaan kampanja. 

Säännöt ja ehdot
Tarjous koskee arkiyöpymisiä (ma-ti, ti-ke, ke-to, to-pe) helmikuussa 2020. Tarjous koskee vain öitä, ei pisteitä. Kampanjaan liittyvien öiden tulee olla pisteisiin oikeuttavia. Suurin osa Scandicin nettisivulla, hotellissa, varaus- ja asiakaspalvelussa tai yritysten itsevaraustyökaluilla tehdyistä varauksista ovat pisteisiin oikeuttavia. Katso poikkeukset ja lue lisää.

Aktivoi