Pohjoismaiden suurin hotelliketju

Ylpeinä ja iloisina voimme todeta olevamme Pohjoismaiden suurin hotelliketju! Se tarkoittaa, että voit herätä levänneenä lähes 280 hotellissa 6 eri maassa, ja ladata hotelliaamiaisella samaa energiaa miekkavalassafarille Lofooteilla, kuin ennen ostoskierrosta Berliinissä.Matkustaminen Pohjois-Euroopassa on entistä mukavampaa!

Toisin sanoen, nyt Pohjoismaissa ja Pohjois-Euroopassa on entistä helpompaa nukkua hyvin. Löydät meidät joko keskeltä vilkkainta kaupunkia tai mukavasti luonnon helmasta aina Nordkapista Berliinin.

Yövy joka 10 yö veloituksetta

Liity jäseneksi Scandic Friends –ohjelmaan saadaksesi palkintoyöpymisiä ja -20% alennuksen ravintoloista viikonloppuisin.

Rakastamme lapsia!

Yöpyessäsi meillä pidämme perheestäsi huolta, jotta voit nauttia rennosta lomasta. Kaikki alle 13-vuotiaat lapset yöpyvät veloituksetta aikuisen kanssa Scandicilla.

Helppo nukkua hyvin

Pohjoismaissa ja Pohjois-Euroopassa on entistä helpompaa nukkua hyvin. Sama rento palvelu saa sinut varmasti viihtymään meillä paikasta riippumatta!

Meillä nautit aina!

Yöpyessäsi meillä tiedät mitä odottaa. Päivä alkaa aina runsaalla aamiaisella olitpa lähdössä miekkavalassafarille Lofooteilla tai ostoskierrokselle Hampurissa.