Scandicin agenttialennus

Scandicin huonevarauksissa työskennellessäsi saat alennusta yöpyessäsi vapaa-ajalla Scandicissa. Liity Scandic Friends -jäseneksi, ja saat edulliset hinnat. Nyt pääset myös suoraan kanta-asiakasohjelmamme 2nd floor -tasolle. Toivottavasti saamme sinut pian vieraaksemme Scandic-hotelliin!

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.

Ethän halua jäädä paitsi agenttialennuksestasi?

Liity Scandic Friends -jäseneksi alla olevalla lomakkeella, niin pääset automaattisesti kanta-asiakasohjelmamme 2nd floor -tasolle ja saat agenttialennuksen Scandic-hotelleissa. Vaikka olisitkin jo Scandic Friends -jäsen, sinun on ilmoittauduttava uudelleen. Huomioithan, että yöpyessäsi agenttihintaan, et ansaitse pisteitä, saa jäsenetuja tai kerää yöpymisiä korkeampaa jäsenyystasoa varten.

Agenttitarjouksen edut

Agenttitarjouksen varaussännöt

 • Vain matkatoimistojen työntekijöille
 • Varattavissa vain netissä
 • Varauskoodi D0003999
 • Varattavissa aikaisintaan 5 viikkoa etukäteen
 • Max kaksi huonetta per varaus
 • Varaajan tulee majoittua varauksen yhteydessä
 • Huoneita on tarjolla rajoitetusti
 • Hintaan sisältyy aamiainen sekä ALV
 • Maksu suoritetaan yöpymisen yhteydessä
 • Sisäänkirjautumisen yhteydessä on esitettävä voimassa oleva Scandic Friends -kortti, henkilötodistus sekä todistus siitä, että työskentelet huonevarauksiemme parissa.

Aktivoi tarjous

 • Jos et ole vielä jäsen, valitse "Liity jäseneksi" alla ja täytä omat yhteystietosi. Saat oman jäsennumeron, jonka ilmoitat aina kun varaat huoneen hotelleistamme. Jäsenyystasosi korotetaan 2nd floor -tasolle 48 tunnin kuluessa.
 • Jos olet jo jäsen, valitse "Olen jo jäsen", kirjaudu sisään jäsentilillesi ja aktivoi tarjous. Jäsenyystasosi korotetaan 2nd floor -tasolle 48 tunnin kuluessa.

*Etu koskee pisteisiin oikeuttavia yöpymisiä. Kampanja tulee aktivoida ennen majoitusta tällä sivulla.

Jos olet unohtanut salasanasi, voit tilata uuden tästä. Kun olet saanut uuden salasanan ja kirjautunut tilillesi, palaa tälle sivulle aktivoimaan kampanja.

Aktivoi