Scandicin agenttialennus

Matkatoimistossa työskennellessäsi saat alennusta yöpyessäsi itse Scandic-hotellissa. Nyt voit varata huoneesi helposti ja nopeasti suoraan nettisivujemme kautta. Hae Scandic-korttia, niin saat edulliset hinnat. Kortilla pääset myös suoraan kanta-asiakasohjelmamme 2nd floor -tasolle. Toivottavasti saamme sinut pian vieraaksemme viihtymään Scandic-hotelliin.

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Jos haluat tallentaa jäsentietosi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.

Ethän halua jäädä paitsi agenttialennuksestasi?

Hae Scandic-korttia alla olevalla lomakkeella, niin pääset automaattisesti kanta-asiakasohjelmamme 2nd floor -tasolle ja saat agenttialennuksesi Scandic-hotelleissa. Vaikka olisitkin jo kanta-asiakasohjelmamme jäsen, sinun on ilmoittauduttava uudelleen. Yöpyessäsi agenttihintaan et ansaitse pisteitä tai kerää yöpymisiä korkeampaa jäsenyystasoa varten. Lue lisää eduistamme täältä.

Uusi jäsen?

Jos et ole vielä jäsen, klikkaa ”Rekisteröidy” ja täytä sitten tarjouskoodi TID ja omat yhteystietosi. Saat oman jäsennumeron, jonka ilmoitat aina kun varaat huoneen hotelleistamme. Jäsenyystasosi korotetaan 2nd floor -tasolle 48 tunnin kuluessa.

Jo jäsen?

Jos olet jo jäsen, valitse ”Jo jäsen”, täytä tarjouskoodi TID ja kirjaudu sisään jäsentilillesi, niin nostamme sinut 2nd floor -jäsenyystasolle. Jos olet unohtanut salasanasi, klikkaa alla olevaa linkkiä. Jäsenyystasosi korotetaan 2nd floor -tasolle 48 tunnin kuluessa.

Aktivoi