Nouse korkeammalle jäsenyystasolle nopeammin

Olet meille tärkeä asiakas, jonka vuoksi meillä on sinulle hieno jäsentarjous – jokainen pisteisiin oikeuttava yö lasketaan kahdeksi yöksi seuraavien viiden vierailusi yhteydessä. Eli nouset korkeammalle jäsenyystasolle nopeammin!

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.

MITÄ USEAMMIN YÖVYT SITÄ PAREMPIA ETUJA SAAT

Scandic Friends -jäsenenä saat etuja heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Ansaitset pisteitä varauksista sekä kun yövyt ja ruokailet hotelleissamme (muistathan laittaa ravintolaostosi huonelaskulle). Mitä enemmän pisteitä ansaitset, tai mitä useammin yövyt, sitä korkeammalle tasolle nouset ja sitä monipuolisemmat edut saat käyttöösi.

Ainutlaatuinen jäsentarjous – saavuta seuraava jäsenyystaso tuplavauhtia

  • Tarjous koskee 5 seuraavaa pisteisiin oikeuttavaa yöpymistä Scandic-hotelleissa, riippumatta siitä miten monta yötä kuhunkin vierailuun sisältyy. Jokainen näiden 5 vierailun yö lasketaan kahdeksi yöksi matkallasi kohti korkeampaa jäsenyystasoa
  • Yöpymisistä saatavia pisteitä ei ansaita kaksinkertaisena
  • Aktivoi tarjous ennen majoitusta alla olevien ohjeiden mukaan

Aktivoi tarjous

  • Jos et ole vielä jäsen, valitse "Liity jäseneksi" alla ja täytä omat yhteystietosi. Saat oman jäsennumeron, jonka ilmoitat aina kun varaat huoneen tai majoitut hotelleissamme. Viidestä seuraavasta vierailustasi* lasketaan yöt kaksinkertaisina.
  • Jos olet jo jäsen, valitse "Olen jo jäsen" alla ja kirjaudu sisään jäsentilillesi ja aktivoi tarjous. Viidestä seuraavasta vierailustasi* lasketaan yöt kaksinkertaisina.


*Etu koskee pisteisiin oikeuttavia yöpymisiä. Kampanja tulee aktivoida ennen majoitusta tällä sivulla.

Jos olet unohtanut salasanasi, voit tilata uuden tästä. Kun olet saanut uuden salasanan ja kirjautunut tilillesi, palaa tälle sivulle aktivoimaan kampanja.

Aktivoi