Nouset korkeammalle jäsenyystasolle nopeammin

Olet erittäin tärkeä asiakas Scandicille, jonka vuoksi meillä on sinulle hieno jäsentarjous. Juuri nyt voit nousta korkeammalle jäsenyystasolle tavallista nopeammin, kun seuraavien kolmen vierailusi pisteet tuplataa!

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.

Mitä useammin meillä yövyt, sitä enemmän etuja saat

Juuri nyt voit nousta korkeammalle jäsenyystasolle tavallista nopeammin! Seuraavan kolmen vierailusi yhteydessä jokainen pisteisiin oikeuttava yö lasketaan kahdeksi yöksi sekä ansaitset 2 000 lisäpistettä per yö normaalipisteiden lisäksi.

Esimerkki: Mikäli seuraavien kolmen vierailusi aikana yövyt meillä kaikkiaan viisi yötä (kaksi yötä ensimmäisen käyntisi aikana, yhden yön seuraavan käyntisi aikana ja kaksi yötä kolmannen käyntisi aikana), nämä viisi yötä lasketaan yhteensä kymmeneksi yöksi. Saat myös jokaisesta yöstä 2 000 lisäpistettä peruspisteidesi lisäksi.

Tarjouksesta

  • Seuraavan kolmen vierailusi aikana jokainen yö lasketaan kahdeksi yöksi.
  • Peruspisteiden lisäksi tienaat 2000 lisäpistettä jokaista yötä kohden.
  • Pisteet lisätään tilillesi automaattisesti yöpymisten jälkeen.
  • Tarjous on voimassa joka päivä kaikissa Scandic-hotelleissa 3 kuukautta rekisteröitymisen jälkeen.
  • Yöpymisten tulee olla pisteisiin oikeuttavia.
  • Tarjous on henkilökohtainen ja voimassa seuraavan 3 vierailun yhteydessä 3 kuukauden ajan tarjoukseen rekisteröitymisestä.

Näin rekisteröit tarjouksen

  • Valitse "Olen jo jäsen", syötä jäsennumerosi ja salasanasi ja klikkaa "Hyödynnä tarjous". Tarjous on henkilökohtainen ja voimassa seuraavan 3 vierailun yhteydessä 3 kuukauden ajan tarjoukseen rekisteröitymisestä.

Unohditko salasanan?

Aktivoi