Pikavauhtia 2nd floor -tasolle

Olet erittäin tärkeä asiakas Scandicille, jonka vuoksi meillä on sinulle hieno jäsentarjous. Jotta nauttisit seuraavasta vierailustasi vielä enemmän, nostamme sinut suoraan 2nd floor -jäsenyystasolle Scandic Friends -kanta-asiakasohjelmassa.

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
Majoittujien määrä
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Jos haluat tallentaa jäsentietosi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Varauskoodi, Bonus Cheque tai Palkintoyö

Mitä useammin meillä yövyt, sitä enemmän etuja saat

Scandic Friends -jäsenenä palkitsemme sinut kahdella tavalla. Ensinnäkin voit kerätä pisteitä meillä yöpyessäsi ja toiseksi saat mukavia etuja kaikissa hotelleissamme. Kanta-asiakasohjelmamme on jaettu neljään jäsenyystasoon. Mitä ylemmälle tasolle pääset, sitä parempia etuja saat. Keräämäsi pisteet voit käyttää palkintoyöpymisiin hotelleissamme. Uudet jäsenet aloittavat tavallisesti 1st floor -tasolta.

Pikavauhtia 2nd floor -tasolle

Nyt saat mahdollisuuden liittyä kanta-asiakasohjelmaamme ja päästä suoraan 2nd floor -tasolle, jossa edut ovat vielä paremmat!

Etusi 2nd floor -tasolla

  • 2300 pistettä jokaisesta pisteisiin oikeuttavasta yöstä
  • 10 €-ravintolakuponki jokaista yötä kohden
  • iltapäivälehti veloituksetta vierailusi jokaisena päivänä
  • 20 % alennus ruoasta ravintolassa ja shopissa viikonloppuisin ja loma-aikoina
  • erityisen edulliset hinnat viikonloppuisin ja loma-aikoina

Näin rekisteröit tarjouksen

  • Jos et ole vielä jäsen, valitse "Liity jäseneksi" alla ja täytä omat yhteystietosi. Saat oman jäsennumeron, jonka ilmoitat aina kun varaat huoneen hotelleistamme. Jäsenyystasosi korotetaan 2nd floor -tasolle 48 tunnin kuluessa.
  • Jos olet jo jäsen, valitse "Olen jo jäsen", kirjaudu sisään jäsentilillesi ja aktivoi tarjous. Jäsenyystasosi korotetaan 2nd floor -tasolle 48 tunnin kuluessa. Unohditko salasanasi?

 

Tarjous koskee siirtymistä ylemmälle 2nd floor -tasolle. Jäsenet, jotka ovat jo korkeammalla jäsenyystasolla (3rd floor tai Top floor), säilyttävät nykyisen jäsenyystasonsa.

Aktivoi