Pikavauhtia 2nd floor -tasolle

Olet erittäin tärkeä asiakas Scandicille, jonka vuoksi meillä on sinulle hieno jäsentarjous. Jotta nauttisit seuraavasta vierailustasi vielä enemmän, nostamme sinut suoraan 2nd floor -jäsenyystasolle Scandic Friends -kanta-asiakasohjelmassa.

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.

Mitä useammin meillä yövyt, sitä enemmän etuja saat

Kun varaat vierailusi Scandic Friends -jäsenenä osoitteessa scandichotels.fi, palkitsemme sinut kahdella tavalla. Ensinnäkin voit kerätä pisteitä meillä yöpyessäsi ja toiseksi saat mukavia etuja kaikissa hotelleissamme. Kanta-asiakasohjelmamme on jaettu neljään jäsenyystasoon. Mitä ylemmälle tasolle pääset, sitä parempia etuja saat. Keräämäsi pisteet voit käyttää palkintoyöpymisiin hotelleissamme. Uutena jäsenenä aloitat 1st floor -tasolta.

Nyt saat mahdollisuuden liittyä kanta-asiakasohjelmaamme ja päästä suoraan 2nd floor -tasolle, jossa edut ovat vielä paremmat!

Etusi 2nd floor -tasolla

  • 2000 pistettä jokaisesta pisteisiin oikeuttavasta yöstä
  • 300 bonuspistettä jokaisesta pisteisiin oikeuttavasta yöstä
  • 10 €-ravintolakuponki jokaista yötä kohden
  • iltapäivälehti veloituksetta vierailusi jokaisena päivänä
  • 20 % alennus ruoasta ravintolassa ja shopissa viikonloppuisin ja loma-aikoina
  • erityisen edulliset hinnat viikonloppuisin ja loma-aikoina

Tarjouksesta

  • Tarvitset voimassa olevan tarjouskoodin voidaksesi käyttää tämän tarjouksen hyväksesi.
  • Tarjous koskee siirtymistä ylemmälle 2nd floor -tasolle. Jäsenet, jotka ovat jo korkeammalla jäsenyystasolla (3rd floor tai Top floor), säilyttävät nykyisen jäsenyystasonsa.

Näin rekisteröit tarjouksen

Uusi jäsen?

Jos et ole vielä jäsen, klikkaa ”Liity” ja täytä sitten tarjouskoodi ja omat yhteystietosi. Saat oman jäsennumeron, jonka ilmoitat aina kun varaat huoneen hotelleistamme. Jäsenyystasosi korotetaan 2nd floor -tasolle 48 tunnin kuluessa.

Jo jäsen?

Jos olet jo jäsen, valitse ”Olen jo jäsen”, kirjaudu sisään jäsentilillesi ja täytä tarjouskoodi, niin nostamme sinut 2nd floor -jäsenyystasolle. Jos olet unohtanut salasanasi, klikkaa alla olevaa linkkiä. Jäsenyystasosi korotetaan 2nd floor -tasolle 48 tunnin kuluessa.

Unohditko salasanasi?

Aktivoi