Erikoistarjous - ansaitse pisteet tuplana syyskuussa

Tervetuloa takaisin! Toivottavasti pääsit kesällä rentoutumaan ja lomailemaan. Käynnistämme syksyn pistetarjouksella: yövy meillä arkena syyskuussa ja ansaitset pisteet tuplana!

Varaa huone

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
Majoittujien määrä
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Jos haluat tallentaa jäsentietosi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Lisävaihtoehdot Varauskoodi, tai Bonus Cheque tai Palkintoyö Sulje lisävaihtoehdot

Saadaksesi pisteet tuplana syyskuun majoituksesta, liity kampanjaan sivun alalaidassa ennen yöpymistäsi. Pisteet lisätään jäsentilillesi kun olet yöpynyt missä tahansa Scandicin lähes 230 hotellissa 1.-30.9.2016 maanantai-torstai öinä (pois lukien partner hotellit).

Näin kampanja toimii:

Jos olet esimerkiksi 3rd floor tason jäsen, ansaitset tavallisesti 2500 pistettä / yö. Kahden yön majoituksesta saisit siis 5000 pistettä, mutta kampanjaan liittymällä ansaitsetkin 10 000 pistettä.

Huomioithan, että tämä tarjous on voimassa vain jos liityt kampanjaan tällä sivulla ennen yöpymistä. Viimeinen päivä liittyä kampanjaan on 29.9.2016 ja yöpyminen tulee olle ajalla 1.-30.9.2016 (maanantai-torstai). Jos olet jo tehnyt varauksen syyskuulle, ei huolta, liity kampanjaan ja ansaitset pisteet tuplana myös jo tehdyistä varauksista.

Liity kampanjaan:

  1. Liity kampanjaan klikaamalla "Olen jo jäsen"
  2. Syötä jäsennumerosi ja salasanasi, ja klikkaa "Aktivoi"
  3. Syyskuussa pisteisiin oikeuttavan yön* jälkeen (maanantai-torstai) saat pisteet automaattisesti tuplana

*tarjous koskee vain pisteisiin oikeuttavia öitä

Oletko unohtanut salasanasi, klikkaa tästä!

Aktivoi