Aamiainen ja illallinen sisältyy hintaan

Vietä elämyksellinen loma upeissa kohteissamme Saksassa ja Puolassa. Hintaan sisältyy majoitus, runsas aamiainen sekä kolmen ruokalajin illallinen. Varaa nyt koodilla 2MEALS.

herkullinen loma Saksassa ja Puolassa

Juuri nyt kaupunkiloma upeissa kohteissa Saksassa ja Puolassa on entistä herkullisempi. Aloita päivä runsaalla aamiaisella ja nauti herkullinen kolmen ruokalajin illallinen kaupungilla vietetyn päivän päätteeksi. Hotellimme sijaitsevat kaupunkien parhailla paikoilla Berliinissä, Hampurissa, Gdanskissa ja Wroclawssa.

Hintaan sisältyy

  • Majoitus hotellissa Saksassa tai Puolassa
  • Runsas aamiainen 
  • Illallinen: kolmen ruokalajin illallinen tai illallisbuffet*
  • Maksuton internetyhteys
  • Hotellin kuntohuoneen käyttömahdollisuus
  • Alle 13-vuotiaat lapset majoittuvat maksutta aikuisten huoneessa

*Kolmen ruokalajin illallinen sisältää keittiömestarin valitseman alkuruoan, pääruoan ja jälkiruoan. 6–12-vuotiaat lapset voivat valita kolme ruokalajia lasten menulta. Hotellit pidättävät oikeuden tarjota illallisbuffetin menun sijaan.

Voimassa

Joka päivä 31.12.2020 asti. Tarjoushintaisia huoneita saatavilla rajoitetusti.

Varaa

Varaa netissä koodilla 2MEALS

Hintaselitys
Tarjous on voimassa Saksan ja Puolan Scandic-hotelleissa 31.12.2020 asti. Tarjoushintaisia huoneita ja lisävuoteita saatavilla rajoitetusti. Aamiainen ja illallinen tarjoillaan hotellin ravintolan aukioloaikojen mukaisesti. Tarjous varattavissa vain Scandicin nettisivulla varauskoodilla 2MEALS. Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin ja on voimassa vain uusiin varauksiin. Varauksia voi muuttaa tai perua klo 18.00 mennessä saapumispäivänä.
Varausehdot

Yhdistetyt matkapalvelut, joita sinulle tarjotaan ovat osa pakettimatkaa siinä merkityksessä, jota tarkoitetaan direktiivissä (EU) 2015/2302.Lisätietoja EU-direktiivin 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi.