Tivoli-paketti Kööpenhamina

Vietä hauska päivä Kööpenhaminan Tivolissa - pakettiin sisältyy majoitus, runsas aamiainen ja pääsyliput Tivoliin.Tivoliin lippujonojen ohi

Kööpenhaminan Tivoli on täynnä hauskoja aktiviteetteja koko perheelle, romanttista tunnelmaa pariskuntien kävelyretkille ja ravintoloita hyvän ruoan ystäville. Nauti nyt kattavasta hotellielämyksestä, joka sisältää hauskan päivän Tivolissa. Pääset Tivoliin tarjoushintaan, kun yövyt valituissa Scandic-hotelleissa Kööpenhaminassa.

Hintaan sisältyy

Hintaesimerkkejä

Voimassa

31.12.2022 asti Tivolin aukioloaikojen mukaisesti. Tänä vuonna Tivoli on avoinna Halloweenina 13.10.–6.11. sekä joulun aikaan 18.11.–31.12. 

Hintaselitys
Varausta voi muokata tai sen voi perua klo 18.00 mennessä saapumispäivänä. Tarjous on voimassa seuraavissa hotelleissa: Scandic Copenhagen, Scandic CPH Strandpark, Scandic Spectrum ja Scandic Sydhavnen. Maksu yöpymisen yhteydessä. Tarjoushintaisia huoneita saatavilla rajattu määrä. Pakettia ei voi yhdistää muuhun tarjoukseen tai alennukseen. Paketin voi varata ainoastaan aikoina, jolloin Tivoli on avoinna. Pakettiin sisältyy 4 pääsylippua yhtä yöpymistä kohden (kaiken ikäisille). 
Varausehdot