Teatteriloma Turussa

Pakettiin sisältyy majoitus, runsas aamiainen luomutuotteineen sekä liput valitsemaasi esitykseen.

Viihdettä ja kulttuuria Turussa

Hotellimme Scandic Plaza Turku sijaitsee keskellä kaupungin kulttuuria, aivan Åbo Svenska -teatterin läheisyydessä.

Piaf - jag ångrar ingenting

Syksyllä 2017 Åbo Svenska Teaterin päänäyttämöllä nähdään musiikkidraama ”Piaf - jag ångrar ingenting” (Piaf - en kadu mitään). Musiikkidraama kertoo Edith Piafista, joka rakasti koko maailmaa näytämöllä, mutta sen ulkopuolella vain itseään. Näyttämöllä nähdään Emma Klingenberg sekä ÅST ensemble.

  • Scandic Plaza Turku alk. 168 €/2hh/vrk

Varaa

Varaa teatteripaketti myyntipalvelustamme puh. +358 2 3360 2122 tai sähköpostitse meeting.plaza.turku@scandichotels.com.

Hintaselitys
Huomiothan, että jos varaat useamman kuin yhden yön, teatteriliput kuuluvat kuitenkin vain yhdelle päivälle. Hintaan sisältyy yhden yön majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa, runsas aamiainen luomutuotteineen sekä hotellin saunan ja kuntohuoneen käyttö. Poikkeukset/muutokset mahdollisia. Hinnat koskevat uusia varauksia eikä tarjousta voi yhdistää muihin tarjouksiin. Varaus tulee vahvistaa luottokorttitiedoin. Maksu tapahtuu luottokortilla varaamisen yhteydessä, ellei muusta maksutavasta sovita varauksen yhteydessä. Teatterilippujen peruutus viimeistään kahta viikkoa ennen keskiviikkoon mennessä, muutoin lippujen hinta veloitetaan. Hinta saattaa vaihdella valitsemasi saapumis- ja lähtöpäivän mukaan. Huoneita ja lisävuoteita rajoitetusti.
Varausehdot