Vietä herkullinen loma Hampurissa

Nauti kahden päivän majoituksesta, aamiaisesta pitkän kaavan mukaan sekä kolmen ruokalajin illallisesta.

TUTUSTU HAMPURIIN – sisältää aamiaisen ja kolmen ruokalajin illallisen

Varaa majoituspaketti viimeistään 23.12.2019 ja tutustu Scandicin laajaan kulinaariseen valikoimaan. Kaikki toiveesi otetaan huomioon, kun vietät kaksi ainutlaatuista päivää Scandic Hamburg Emporio -hotellissa Hampurin keskustassa.

Hintaan sisältyy

  • Kahden yön majoitus
  • Runsas aamiainen
  • Kolmen ruokalajin illallinen joka päivä*
  • Alle 13-vuotiaat lapset majoittuvat maksutta aikuisten huoneessa
  • Hotellin kuntohuoneen ja saunan käyttömahdollisuus
  • Langaton internetyhteys
  • Scandic Friends -edut ja pisteet - lisäksi saat bonuspisteitä kun teet varauksen nettisivuillamme

*kokin valitsema

Voimassa

Joka päivä 29.12.2019 asti. Huomaathan, että tarjouksen hyödyntämiseksi varaus on tehtävä kahdelle päivälle ja viimeistään 7 päivää ennen saapumista.

Varaa

Varaa 23.12.2019 asti netissä ilman varauskoodia. Tarjoushintaisia huoneita saatavilla rajoitetusti.

Hintaselitys
Tarjous on varattavissa 23.12.2019 asti Scandicin omilla nettisivuilla ja on voimassa uusiin varauksiin 31.12.2019 asti Scandic Hamburg Emporio -hotellissa. Tarjoushintaisia huoneita saatavilla rajoitettu määrä. Pakettiin sisältyy vähintään kahden ja enintään neljän yön majoitus yhdelle tai kahdelle hengelle (lapset mukaan lukien), aamiainen ja kolmen ruokalajin illallinen joka päivä. Tarjoushinta lasketaan päivän Flex-hinnasta. Kolmen ruokalajin illallinen ei koske alle 12-vuotiaita lapsia, vaan heille on tarjolla joko lasten menu tai 50 %:n alennus nykyisen menun annoksista. Maksu tapahtuu luottokortilla varauksen yhteydessä. Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin. Varauksia voi muuttaa tai perua klo 18.00 mennessä saapumispäivänä. ALV sisältyy hintaan.
Varausehdot

Tarjoukseen sisältyvät yhdistetyt matkailupalvelut muodostavat pakettimatkan EU-direktiivin 2015/2302 mukaan. Lisätietoja EU-direktiivin 2015/2302 mukaisista tärkeistä oikeuksistasi.