Bon Jovi vai U2?

Kyllä, olet tullut oikeaan paikkaan. Scandicin kautta pääsee tosiaankin helposti huippukeikkojen ja tapahtumien lippuihin käsiksi.

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Jos haluat tallentaa jäsentietosi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.

Get first in line for tickets!

Yhteistyössä Live Nationin kanssa lanseeraamme uutuuden, jonka ansiosta jokainen huvinhaluinen ihminen haluaa liittyä kanta-asiakkaaksemme. Nyt voit nimittäin päästä ostamaan konsertti- ja tapahtumalippuja, jotka yleensä menevät kuin kuumille kiville. Lippuja löytyy aina Paul McCartneyn konsertista Elton Johniin.

On tietenkin hauskempaa käydä konsertissa, kun jälkeenpäin voi rentoutua mukavasti. Nauti neitseellisestä unesta Madonnan konsertin jälkeen tai ota viilentävä suihku Red Hot Chilli Peppersin keikan jälkeen. Nuku hyvin ja suo itsellesi kunnon aamiainen. 

Oletko jo kanta-asiakas?

Klikkaa alla olevaa ruutua, niin saat sähköpostiisi tiedon heti, kun tapahtumalippuja tulee saataville. Huomioithan, että jäsenyystasosi ei korotu, vaan ainoastaan tilaat itsellesi tietoja tulevista konserteista.

Etkö ole vielä kanta-asiakas?

Helppoa eikä maksa mitään. Klikkaa vain ruutua "Uusi jäsen", niin voit liittyä kätevästi kanta-asiakkaaksemme.

Aktivoi