Koulutusmahdollisuutemme antavat sinulle mahdollisuuden kasvaa.

Scandicilla emme epäile hetkeäkään, etteikö liiketoiminta suju parhaiten, kun tiimimme jäsenet saavat mahdollisuuden kehittää itseään niin paljon kuin pystyvät. Siksi olemme kehittäneet ehkä alan palkitsevimmat koulutusmahdollisuudet. Scandic Business School antaa meille ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää jatkuvasti sekä organisaatiota että tiimiläisiä. Täällä työskenteleville se tarjoaa mahdollisuuden koko elämän mittaiseen oppimiseen ja jännittävän polun uusiin haasteisiin. Scandic Business School tarjoaa räätälöityjä kursseja tiimin jäsenille joka tasolla.

Scandic Business School

Scandic Business Schoolin koulutusohjelmat on suunniteltu niin, että ne sisältävät lähiopetusta, verkkopohjaisia kursseja ja työssäoppimista. Ne on jaettu viiteen alueeseen.

1. Get on Board

Scandic perehdytys tiimin uusille jäsenille. Sisältää kaiken tarvitsemasi tiedon, jotta sulaudut sujuvasti organisaatioon. Nämä kurssit auttavat sinua suoriutumaan mahdollisimman hyvin uudessa roolissasi.

2. Commercial

Kaupalliset kurssit käsittelevät myyntiä, markkinointia, revenue managementia, verkkokauppaa, kanta-asiakasohjelmaa ja taloutta. Nämä kurssit parantavat kaupallista pätevyyttäsi organisaatiossa.

3. Leadership

Kurssit keskittyvät esimiestaitojen ja johtamisen kehittämiseen Scandicin eri organisaatiotasoilla. Mukana on myös Scandicin nuorille kyvyille suunnattuja kehitysohjelmia.

4. Functional

Sisältää kursseja eri rooleissa toimiville tavoitteena vahvistaa Scandicin yhteistä tapaa toimia. Painopiste on toiminnan jatkuvassa parantamisessa, konseptien ja yhteisten toimintatapojen oppimisessa. Mukana on tiettyihin ammatteihin liittyviä käytännönharjoituksia ja yleistä organisaatio- sekä järjestelmäkoulutusta.

5. Service

Palvelu on Scandicin liiketoiminnan ydin. Service-kokonaisuus tähtää korkean palvelutasomme säilyttämiseen ja antaa tiimin jäsenille työkalut Scandicin palvelujen ja palvelukulttuurin eteenpäin viemiseen – sisäisesti ja ulkoisesti