Koulutusmahdollisuutemme antavat sinulle mahdollisuuden kasvaa

Liiketoiminnan kehittämiseksi haluamme varmistaa, että tiimiläistemme osaaminen on parasta mahdollista. Tätä varten meillä on Scandic Business School, joka tarjoaa räätälöityjä koulutusmahdollisuuksia tiimiläisillemme verkkokursseista luokkamuotoisiin koulutuspäiviin.Scandic Business School

Scandic Business School antaa meille ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää jatkuvasti sekä organisaatiota että tiimiläisiä. Täällä työskenteleville se tarjoaa mahdollisuuden koko elämän mittaiseen oppimiseen ja jännittävän polun uusiin haasteisiin.

Scandic Business Schoolin koulutusohjelmat on suunniteltu niin, että ne sisältävät lähiopetusta, verkkopohjaisia kursseja ja työssäoppimista. Ne on jaettu viiteen alueeseen.

1. Get on Board

Scandic perehdytys tiimin uusille jäsenille. Sisältää kaiken tarvitsemasi tiedon, jotta pääset hyvin työtehtäviesi tasalle ja mukaan tiimin toimintaan.

2. Commercial

Kaupalliset kurssit käsittelevät myyntiä, markkinointia, revenue managementia, verkkokauppaa, kanta-asiakasohjelmaa ja taloutta. Nämä kurssit parantavat kaupallista pätevyyttäsi organisaatiossa.

3. Leadership

Kurssit keskittyvät esimiestaitojen ja johtamisen kehittämiseen Scandicin eri organisaatiotasoilla. Mukana on myös Scandicin nuorille kyvyille suunnattuja kehitysohjelmia.

4. Functional

Sisältää kursseja eri rooleissa toimiville ja tavoitteena on vahvistaa Scandicin yhteistä tapaa toimia. Painopiste on toiminnan jatkuvassa parantamisessa, konseptien ja yhteisten toimintatapojen oppimisessa.

5. Service

Palvelu on Scandicin liiketoiminnan ydin. Service-kokonaisuus tähtää korkean palvelutasomme säilyttämiseen ja antaa tiimin jäsenille työkalut Scandicin palvelujen ja palvelukulttuurin eteenpäin viemiseen – sisäisesti ja ulkoisesti.