Matkailualan yhteistyökumppanit

Muiden alan yritysten kanssa pystymme tarjoamaan kokonaisvaltaisen kokemuksen ollessasi matkoilla.

Enemmän kuin vain majoitusta

Avis

Avisilla on 5 000 vuokraamoa yli 170 maassa. Avis on toiminut Ruotsissa vuodesta 1966, ja nykyään sillä on noin 90 vuokraamoa, jotka tarjoavat henkilökohtaista palvelua noin 70 eri paikassa eri puolilla maata.

Europcar

Europcar tarjoaa käyttöön 220 000 ajoneuvoa yli 2 400 paikassa 96 maassa. Ruotsissa Europcarilla on noin 4 000 ajoneuvoa, joita vuokrataan 92 vuokraamosta.

FinnairPlus

FinnairPlus-jäsenet saavat pisteitä yöpyessään missä tahansa Scandic-hotellissa. He voivat myös käyttää pisteensä ilmaisiin öihin missä tahansa hotelleistamme.

Malmö Aviation

Malmö Aviation -lentoyhtiö liikennöi Tukholman Brommaan Malmöstä, Göteborgista ja Uumajasta. Yhtiöllä on yli miljoona matkustajaa vuodessa. Scandic myöntää Malmö Aviation -bonusohjelman jäsenille pisteitä yöpymisistä Scandic-hotellissa. Teemme yhteistyötä myös markkinoinnissa.

Molslinien

Molslinien liikennöi pikalauttaa Själlandin ja Jyllannin välillä. Sillä on viisi lauttaa, ja se kuljettaa vuodessa yli miljoona autoa. Scandic tarjoaa alennuksen lauttalipusta yksittäisille vapaa-ajan matkustajille näiden yöpyessä hotelleissamme Tanskassa tai Ruotsissa. Tarjoamme paketin vieraillemme, ja kanta-asiakasohjelmamme jäsenet saavat lisäksi erikoistarjouksia.

NAF

NAF eli Norges Automobil-Forbund on autoliitto, jota hallinnoivat sen jäsenet johtokunnan kautta. NAF:llä on 75 paikallisosastoa ja 490 000 jäsentä. NAF ja Scandic ovat tehneet yhteistyötä pitkään, sillä niillä on samanlaiset arvot ja sama kohderyhmä. NAF on strateginen kumppanimme viikonloppu- ja lomamyynnin osalta.

Norwegian

Edullisia lentoja tarjoava Norwegian on julkinen, Skandinavian toiseksi suurin lentoyhtiö. Sen reittikartta kattaa Euroopan, Pohjois-Afrikan ja Lähi-idän. Maaliskuun 2009 lopussa Norwegianilla oli 43 lentoalusta, 186 reittiä ja 82 kohdetta. Norwegian saa kaudeksi 2009–2014 käyttöönsä 58 uusinta tekniikkaa edustavaa Boeing 737-800 -matkustajakonetta, minkä myötä yhtiön kalusto on yksi kaupallisten lentoyhtiöiden moderneimmista, tehokkaimmista ja ympäristöystävällisimmistä.

Parks & Resorts

Parks & Resorts ylläpitää Gröna Lund -huvipuistoa, Skara Sommarland -vesipuistoa, Furuviksparken-eläintarhaa ja Kolmårdenin eläintarhaa. Scandic tekee kaikkien kolmen kohteen kanssa tiivistä yhteistyötä markkinoinnissa ja myynnissä.

SAS

SAS on Pohjois-Euroopan johtava lentoyhtiö. SAS EuroBonus -jäsenenä saat 500 ylimääräistä EuroBonus-pistettä yötä kohden kaikista Scandic-hotelleista. Näytä vain EuroBonus-korttiasi, kun kirjaudut hotelliin. Pisteitä voi käyttää ilmaisten öiden varaamiseen kaikista Scandic-hotelleista. Huomaa, että samasta hotelliyöpymisestä ei voi ansaita sekä EuroBonus- että Scandic-pisteitä.

Scandlines

Scandlinesilla on 14 lauttalinjaa, ja se on yksi Pohjois-Euroopan suurimmista laivayhtiöistä. Teemme Scandlinesin kanssa yhteistyötä markkinoinnissa ja myynnissä.

SJ

Scandic tekee laajaa yhteistyötä Ruotsin rautatieyhtiön SJ:n kanssa, ja pyrimme vahvistamaan yhteistyön kautta brändejämme. Scandic ja SJ tekevät yhteistyötä myynnissä ja markkinoinnissa.

Stena Line

Stena Line on kansainvälinen rahti- ja matkustajaliikennevarustamo ja yksi maailman suurimmista lauttaliikennöitsijöistä. Teemme Stena Linen kanssa yhteistyötä markkinoinnissa ja myynnissä.

Tallink Silja AB

Tallink Silja AB on Itämeren johtava matkustaja- ja rahtiliikennevarustamo. Yritys tarjoaa asiakkailleen laadukasta merikuljetusta ja elämyksiä. Teemme Tallink Silja AB:n kanssa yhteistyötä markkinoinnissa ja myynnissä.

Viking Line Abp

Viking Line Abp aloitti toimintansa vuonna 1963 nimellä Ålandsfärjan Ab. Yritys listautui Helsingin pörssiin 5. heinäkuuta 1995, ja nyt sillä on seitsemän Suomen, Ahvenanmaan ja Ruotsin välillä sekä Baltiaan liikennöivää alusta. Yrityksen toimintakenttään kuuluvat matkustaja- ja tavarakuljetus sekä virkistyspalvelut. Teemme Viking Line AB:n kanssa yhteistyötä markkinoinnissa ja myynnissä.