Palkintoyöt

Hyödynnä pisteitäsi huolettomaan hotelliyöpymiseen. Voit varata palkintoyöpymisen itsellesi tai antaa sen lahjaksi. Tutustu alla taulukkoon, jossa näet kaikkien hotelliemme pistemäärät.Palkintoyöhön tarvittavat pisteet

Palkintoyön voit maksaa pisteillä tai yhdistämällä pisteitä ja rahaa. Palkintovarausta tehdessäsi näet tarvittavan pistemäärän tai piste + raha yhdistelmän arvon. Voit myös antaa palkintoyön lahjaksi (varaus tehtävä jäsenpalvelussa).

Tutustu alla taulukkoon, jossa näet kaikkien hotelliemme pistemäärät. Voit järjestää listan hotellin nimen, kohteen tai pistemäärän mukaan.

Hotelli Kohde Pisteet
,

Tarjoushinta

Majoitus:
-
Ei saatavilla pisteillä

Hyvä tietää: Palkintoyö on voimassa kahdelle henkilölle kahden hengen standard-huoneessa. Palkintoöitä on saatavilla rajoitettu määrä per hotelli. Kampanjahintaisia palkintoöitä voi maksaa ainoastaan pisteillä. Top Level -jäsenillä on laajennettu mahdollisuus varata palkintoöitä, joskin tiettyjen päivämäärien osalta saatetaan soveltaa rajoituksia sesongista ja paikallisista suurtapahtumista johtuen.

Alle 15-vuotiaat lapset majoittuvat veloituksetta aikuisten huoneessa (lisävuoteessa tai aikuisten vuoteessa). Joihinkin kahden hengen standard-huoneisiin mahtuu yksi lisävuode. Jos et löydä netissä perheelle sopivaa huonetta palkintoyölle, soitathan jäsenpalveluumme puh. 0200 81800 (0,65€/min + pvm/mpm).