Varaa palkintoyö kampanjahintaan

Tutustu kuukauden kampanjahotelleihin, joissa palkintoyöpymisen voi varata alennettuun pistehintaan.

Marraskuun palkintoyöhotellit

Rovaniemi

Nauti luonnon rauhasta joulupukin kotimaisemissa Rovaniemellä, ja ihastele öistä väriloistoa vaikkapa revontulikellunnassa! Keskustassa sijaitsevasta hotellista pääset helposti shoppailemaan tai nauttimaan kaupungin kulttuuritarjonnasta. 

Marraskuussa voit poikkeuksellisesti varata palkintoyön myös Superior-huoneisiin, jotka on juuri täysin uudistettu pohjoismaiseen tyyliin! (Superior-huoneet varattavissa 4.11. alkaen) 

Palkintoyö Scandic Rovaniemi-hotellissa marraskuussa 12 500 pistettä
(norm. 25 000). Paikkoja rajoitetusti.

Halmstad, Ruotsi

Satamakaupunki Halmstad on tunnettu upeista rannoistaan, joissa voit nauttia syksyisistä merimaisemista. Nautiskele kaupunkilomasta keskustan kahviloissa, tai lähde läheisille golfkentille. Scandic Hallandia sijaitsee kaupungin keskustassa shoppailupaikkojen lähellä.

Palkintoyö Scandic Hallandia-hotellissa marraskuussa 15 000 pistettä
(norm. 30 000). Paikkoja rajoitetusti.

Narvik, Norja

Vuonon rannalla sijaitseva, upeiden vuorten ympäröimä Narvik kiehtoo upeilla arktisilla elämyksillä. Kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista avautuu upeat näkymät, joita voi ihastella 15. kerroksen baarista. 

Palkintoyö Scandic Narvik-hotellissa marraskuussa 10 000 pistettä
(norm. 20 000). Paikkoja rajoitetusti.

Kolding, Tanska

Kolding sijaitsee kauniilla paikalla Kolding-joen varrella ja on täydellinen kohde aktiivilomalle. Kaupungissa on vahva muotoilun, taiteen ja arkkitehtuurin perinne. Legolandiin on vain puolen tunnin ajomatka. Hotellissa on lämmin ja lapsiystävällinen ilmapiiri.

Palkintoyö Scandic Kolding-hotellissa marraskuussa 10 000 pistettä
(norm. 20 000). Paikkoja rajoitetusti.

Lokakuun palkintoyöhotellit

Pori

Porissa pääset nauttimaan syksyisistä ulkoilumahdollisuuksista niin Kirjurinluodolla kuin rannikon upeissa merimaisemissa. Rannikko tarjoaa syksyllä niin dramaattisia myrskyjä kuin tyyntä rauhaa. Modernisti sisustettu Scandic Pori sijaitsee kaupungin keskustassa. 

Palkintoyö Scandic Pori -hotellissa lokakuussa 10 000 pistettä
(norm. 20 000). Paikkoja rajoitetusti.

Södertälje, Ruotsi

Södertalje sijaitsee Tukholman ja Sörmlannin välissä. Nauti maaseudun rauhasta, lähde ihastelemaan Sörmlannin linnoja ja rentoudu Scandic Skogshöjd -kylpylähotellissa. 

Kylpyläosastolla voit myös varata itsellesi hieronnan. Kylpyläalue on avoinna vain aikuisille (15 vuotiaat huoltajan seurassa), mutta 28.–30.10. viikonloppuna myös lapset ovat tervetulleita osastolle.

Palkintoyö Scandic Skogshöjd -hotellissa lokakuussa 7 500 pistettä
(norm. 10 000). Paikkoja rajoitetusti.

Sandefjord, Norja

Sandefjord on moderni merenrantakaupunki täynnä viehättäviä puutaloja, 120 km Oslosta etelään. Alueen 116 saarta sekä lähes 150 km rantaviivaa luovat upeat puitteet lomalle Norjassa. Scandic Park Sandefjord –hotelli sijaitsee kaupungin keskustassa, lyhyen kävelymatkan päässä satamasta.

Palkintoyö Scandic Park Sandefjord -hotellissa lokakuussa 7 500 pistettä
(norm. 10 000). Paikkoja rajoitetusti.

Herning, Tanska

Jyllannissa sijaitseva Herning on tunnettu lukuisista konserteista ja tapahtumista, ja Birk Centerpark tarjoaa nähtävää taiteen ystäville. Scandic Regina –hotellissa on tilavat modernit huoneet joissa on helppo viihtyä. 

Palkintoyö Scandic Regina -hotellissa lokakuussa 8 000 pistettä 
(norm. 10 000). Paikkoja rajoitetusti.

 

Katso kaikki tämän hetkiset pistehinnat hotelleittain.

 Hyvä tietää: Palkintoyö on voimassa kahdelle henkilölle kahden hengen standard-huoneessa. 3rd floor- ja Top floor -jäsenet voivat varata palkintoyön vuoden ympäri, joskin tiettyjen päivämäärien osalta saatetaan soveltaa rajoituksia sesongista ja paikallisista suurtapahtumista johtuen. 1st floor- ja 2nd floor -jäsenten kohdalla jotkin hotellit saattavat sulkea palkintoyön varausmahdollisuuden tiettyinä korkean sesongin päivämäärinä. Lue lisää.