Varaa palkintoyö kampanjahintaan

Tutustu kuukauden kampanjahotelleihin, joissa palkintoyöpymisen voi varata alennettuun pistehintaan.

Joulukuun palkintoyöhotellit

Scandic Park Helsinki

Joulukuussa Helsingin kaduilla käy kuhina, kun joulumyyjäiset ja -markkinat houkuttelevat iloisia ihmisiä. Keskustan tuntumassa sijaitsevasta hotellista koet kätevästi pääkaupungin nähtävyydet sekä joulun ajan tunnelman.

Palkintoyö Scandic Park Helsinki -hotellissa joulukuussa 12 500 pistettä
(norm. 25 000). Paikkoja rajoitetusti.

Scandic Oulu


Nauti runsaslumisesta Oulusta, jossa tapahtuu koko talven! Keskustassa sijaitsevasta hotellista pääset helposti shoppailemaan ja nauttimaan kaupungin monipuolisesta tarjonnasta.

Palkintoyö Scandic Oulu -hotellissa joulukuussa 12 500 pistettä
(norm. 25 000). Paikkoja rajoitetusti.

Tukholma, Ruotsi


Lomaile Tukholmassa ja nauti kaupungin talvisesta tunnelmasta jouluvaloineen ja useine joulumarkkinoineen. Scandic Järva Krog sijaitsee kaupungin pohjoispuolella, lyhyen matkan päästä Arlandan lentoasemalta. Pääset hotellista kätevästi keskustaan 10 minuutissa junalla.

Palkintoyö Scandic Järva Krog -hotellissa marraskuussa 10 000 pistettä
(norm. 20 000). Paikkoja rajoitetusti.

Oslo, Norja

Hanki joulumieltä tunnelmallisessa Oslossa. Joulukuussa kaupungin jouluvalot on sytytetty ja kaupunki tulvii ostosmahdollisuuksia ja lämmintä tunnelmaa. Scandic Solli sijaitsee keskeisellä paikalla kaupungin länsiosassa.

Palkintoyö Scandic Solli -hotellissa marraskuussa 15 000 pistettä
(norm. 30 000). Paikkoja rajoitetusti.

Ringsted, Tanska

Ringsted, yksi Sjellannin vanhimmista kaupungeista vie sinut matkalle menneisyyteen. Scandic Ringsted sijaitsee kaupungin keskustassa, hyvien yhteyksien päässä moottoritieltä ja lähellä Ringsted Outletia, jossa jouluostokset hoituvat varmasti!

Palkintoyö Scandic Ringsted -hotellissa marraskuussa 15 000 pistettä
(norm. 30 000). Paikkoja rajoitetusti.

 

Marraskuun palkintoyöhotellit

Rovaniemi

Nauti luonnon rauhasta joulupukin kotimaisemissa Rovaniemellä, ja ihastele öistä väriloistoa vaikkapa revontulikellunnassa! Keskustassa sijaitsevasta hotellista pääset helposti shoppailemaan tai nauttimaan kaupungin kulttuuritarjonnasta. 

Marraskuussa voit poikkeuksellisesti varata palkintoyön myös Superior-huoneisiin, jotka on juuri täysin uudistettu pohjoismaiseen tyyliin! (Superior-huoneet varattavissa 4.11. alkaen) 

Palkintoyö Scandic Rovaniemi-hotellissa marraskuussa 12 500 pistettä
(norm. 25 000). Paikkoja rajoitetusti.

Halmstad, Ruotsi

Satamakaupunki Halmstad on tunnettu upeista rannoistaan, joissa voit nauttia syksyisistä merimaisemista. Nautiskele kaupunkilomasta keskustan kahviloissa, tai lähde läheisille golfkentille. Scandic Hallandia sijaitsee kaupungin keskustassa shoppailupaikkojen lähellä.

Palkintoyö Scandic Hallandia-hotellissa marraskuussa 15 000 pistettä
(norm. 30 000). Paikkoja rajoitetusti.

Narvik, Norja

Vuonon rannalla sijaitseva, upeiden vuorten ympäröimä Narvik kiehtoo upeilla arktisilla elämyksillä. Kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista avautuu upeat näkymät, joita voi ihastella 15. kerroksen baarista. 

Palkintoyö Scandic Narvik-hotellissa marraskuussa 10 000 pistettä
(norm. 20 000). Paikkoja rajoitetusti.

Kolding, Tanska

Kolding sijaitsee kauniilla paikalla Kolding-joen varrella ja on täydellinen kohde aktiivilomalle. Kaupungissa on vahva muotoilun, taiteen ja arkkitehtuurin perinne. Legolandiin on vain puolen tunnin ajomatka. Hotellissa on lämmin ja lapsiystävällinen ilmapiiri.

Palkintoyö Scandic Kolding-hotellissa marraskuussa 10 000 pistettä
(norm. 20 000). Paikkoja rajoitetusti.

 

Katso kaikki tämän hetkiset pistehinnat hotelleittain.

Hyvä tietää: Palkintoyö on voimassa kahdelle henkilölle kahden hengen standard-huoneessa. 3rd floor- ja Top floor -jäsenet voivat varata palkintoyön vuoden ympäri, joskin tiettyjen päivämäärien osalta saatetaan soveltaa rajoituksia sesongista ja paikallisista suurtapahtumista johtuen. 1st floor- ja 2nd floor -jäsenten kohdalla jotkin hotellit saattavat sulkea palkintoyön varausmahdollisuuden tiettyinä korkean sesongin päivämäärinä. Lue lisää.