Kuukauden parhaat palkintoyöhotelliT

Katso vinkit loppuvuoden palkintoyöhotelleista sekä ajankohtaiset pistetarjoukset.

palkintoyösuositukset

 

Käytä pisteitä palkintoyöpymiseen! Suosittelemme näitä hotelleja jos haluat majoittua pisteillä tänä vuonna Suomessa.

Marraskuun suositukset:

Kohde Hotelli Pisteet
Riihimäki Scandic Riihimäki 10 000
Kajaani Scandic Kajanus 20 000
Pori Scandic Pori 20 000
Kuopio Scandic Kuopio 25 000
Lappeenranta Scandic Patria 25 000

Vinkki! Scandic Kajanus ja Scandic Kuopio -hotelleista löytyy uima-allas. Scandic Porissa on saatavilla myös Family Standard huoneita pisteillä. Scandic Riihimäki -hotellissa majoitut samassa rakennuksesssa Riihimäen Teatterin kanssa. 

Joulukuun suositukset:

Kohde Hotelli Pisteet
Pori Scandic Pori 20 000
Kuopio Scandic Kuopio 25 000
Oulu Scandic Oulu 25 000

Palkintoyön varaaminen

Voit tarkistaa palkintoyön saatavuuden helposti netissä. Kirjaudu sisään, valitse varausmoottorissa "palkintoyö"-kohta ja etsi haluamaasi ajankohtaa ja hotellia. Netissä tehdyistä palkintoyövarauksista saat 500 lisäpistettä majoittumisen jälkeen!

Voit varata palkintoyön myös soittamalla jäsenpalveluun 0200 81800 (0,42€/min + pvm/mpm).

Hyvä tietää: Palkintoyö on voimassa kahdelle henkilölle kahden hengen standard-huoneessa. Palkintoöitä on saatavilla rajoitettu määrä per hotelli. 3rd floor- ja Top floor -jäsenillä on mahdollisuus varata palkintoöitä rajoituksetta, joskin tiettyjen päivämäärien osalta saatetaan soveltaa rajoituksia sesongista ja paikallisista suurtapahtumista johtuen. Lue lisää

Alle 13-vuotiaat lapset majoittuvat veloituksetta aikuisten huoneessa (lisävuoteessa tai aikuisten vuoteessa). Joihinkin kahden hengen standard-huoneisiin mahtuu yksi lisävuode. Jos et löydä netissä perheelle sopivaa huonetta palkintoyölle, soitathan jäsenpalveluumme 0200 81800 (0,42€/min + pvm/mpm).