Kuukauden parhaat palkintoyöhotelliT

Katso vinkit kesän palkintoyöhotelleista sekä ajankohtaiset pistetarjoukset.

kesän palkintoyöhotellit

Scandic Rosendahl polkupyörät, Scandic Tampere Station aula

Käytä pisteitä palkintoyöpymiseen kesällä! Suosittelemme näitä hotelleja jos haluat majoittua pisteillä kesäkuukausina. Tarkistimme 30.5.2017, että näissä hotelleissä on kesällä palkintoöitä hyvin saatavilla. Parhaiten palkintoöitä on saatavilla kesällä arkisin.

Kohde Hotelli Pisteet
Pori Scandic Pori 20 000
Kajaani Scandic Kajanus 20 000
Tampere Scandic Rosendahl 20 000
Oulu Scandic Oulu 25 000
Lappeenranta Scandic Patria 25 000
Tampere Scandic Tampere Station 30 000

Vinkki! Uima-allas löytyy Scandic Rosendahl sekä Scandic Kajanus -hotelleista.

Voit tarkistaa palkintoyön saatavuuden helposti netissä. Valitse varausmoottorissa "palkintoyö" kohta ja etsi haluamaasi ajankohtaa ja hotellia. Netissä tehdyistä palkintoyövarauksista saat 500 lisäpistettä majoittumisen jälkeen! Voit myös soittaa jäsenpalveluun 0200 81800 (0,42€/min + pvm/mpm).

Hyvä tietää: Palkintoyö on voimassa kahdelle henkilölle kahden hengen standard-huoneessa. Palkintoöitä on saatavilla rajoitettu määrä per hotelli. 3rd floor- ja Top floor -jäsenillä on mahdollisuus varata palkintoöitä rajoituksetta, joskin tiettyjen päivämäärien osalta saatetaan soveltaa rajoituksia sesongista ja paikallisista suurtapahtumista johtuen. Lue lisää

Alle 13-vuotiaat lapset majoittuvat veloituksetta aikuisten huoneessa (lisävuoteessa tai aikuisten vuoteessa). Joihinkin kahden hengen standard-huoneisiin mahtuu yksi lisävuode. Jos et löydä netissä perheelle sopivaa huonetta palkintoyölle, soitathan jäsenpalveluumme 0200 81800 (0,42€/min + pvm/mpm).