Palkintoyöt 50 % alennuksella

Hyödynnä pisteitäsi ja hemmottele itseäsi palkintoyöpymisellä! Juuri nyt varaat palkintoyöt tarjoushintaan valituissa hotelleissa Suomessa.Palkintoyöt 50 % alennuksella

Käytä pisteitäsi palkintoyöpymiseen ja nauti hotellilomasta mielenkiintoisissa kaupunkikohteissa kuten Helsinki, Kuopio ja Tampere.

Huhtikuu

Hotelli Pisteet
10 000 (norm. 20 000)

Viihtyisä hotelli aivan Helsingin keskustan läheisyydessä. Pysäköintitilaa on reilusti.

10 000 (norm. 20 000) Uudistetut huoneet, mukava ravintola sekä saunaosasto uima-altaalla.
12 500 (norm. 25 000) Tyylikkäästi uudistetut huoneet. Rento ravintola ja baari ovat suosittuja kohtaamispaikkoja.

Toukokuu

Hotelli Pisteet
10 000 (norm. 20 000)

Modernit, hiljattain uudistetut huoneet. Kotoisa pubi sekä saunaosasto uima-altaalla.

10 000 (norm. 20 000) Uusi ja moderni hotelli, jossa upeasti uudistetut ja viihtyisät huoneet.

PALKINTOYÖN VARAAMINEN

Voit varata palkintoyön helposti netissä. Kirjaudu sisään, valitse varausmoottorissa "palkintoyö"-kohta ja etsi haluamaasi ajankohtaa ja hotellia.

Anna palkintoyö lahjaksi

Voit antaa palkintoyön myös lahjaksi. Varaa palkintoyö jäsenpalvelustamme, toiselle annettavaa palkintoyötä ei voi varata netissä, sovelluksellamme tai hotellista. Jäsenpalvelu 0200 81800 (0,65 €/min + pvm/mpm)

Hyvä tietää: Palkintoyö on voimassa kahdelle henkilölle kahden hengen standard-huoneessa. Palkintoöitä on saatavilla rajoitettu määrä per hotelli. Kampanjahintaisia palkintoöitä voi maksaa ainoastaan pisteillä. Top Level -jäsenillä on laajennettu mahdollisuus varata palkintoöitä, joskin tiettyjen päivämäärien osalta saatetaan soveltaa rajoituksia sesongista ja paikallisista suurtapahtumista johtuen. Lue lisää

Alle 15-vuotiaat lapset majoittuvat veloituksetta aikuisten huoneessa (lisävuoteessa tai aikuisten vuoteessa). Joihinkin kahden hengen standard-huoneisiin mahtuu yksi lisävuode. Jos et löydä netissä perheelle sopivaa huonetta palkintoyölle, soitathan jäsenpalveluumme puh. 0200 81800 (0,65€/min + pvm/mpm).