Varaa

Scandic Arvika, restaurant
Scandic Arvika, restaurant Scandic Arvika, restaurant, bar Scandic Arvika, restaurant, bar
Takaisin hotelliin

Restaurant Häll

Moderni ja persoonallisesti sisustettu ravintola, joka panostaa laadukkaaseen lihaan. Ravintolassa valmistetaan erilaisia laadukkaita liharuokia asiakkaan toiveiden mukaan ja lisukevaihtoehtoja on runsaasti.

Restaurant HÄLL on suosittu ravintola, jossa tarjoillaan laadukasta lihaa. Kokoa annoksesi merkitsemällä valintasi menuun: minkälaista lihaa haluat, kuinka haluat sen kypsennettävän sekä mitä lisukkeita ja kastikkeita haluat. Me valmistamme sen sinulle - aivan toiveidesi mukaan.

Tarjoilemme herkullisen ja runsaan aamiaisen joka aamu kaikille vieraillemme. Voit myös pyytää erikseen pakatun aamiaisen, jos haluat nauttia sen mieluummin huoneessa tai matkan päällä. Vastaanotossa autamme järjestämään aamiaisen sinulle.

Turvallisuutesi on meille tärkeää, minkä vuoksi aamiainen saatetaan tarjoilla porrastetusti vieraidemme turvaväleistä huolehtien.

Tervetuloa!

Tämä hotelli, mukaan lukien sen ravintola ja baari, ei hyväksy käteismaksuja. Voit maksaa kortilla tai Apple- tai Samsung Paylla. Hyväksymme yleisimmät maksukortit.

Aukioloajat

Opening hours
Dinner: Wed, Fri-Sat 18:00-22:00, Mon-Tue, Thu, Sun Closed

Menut