Etuja yrityksille

Scandic tarjoaa monia fiksuja ratkaisuja yrityksille ja työssään matkustaville. Matkustustottumukset ja hotelliyöpymisten määrä ratkaisevat, mikä on juuri teille mutkattomin ja kannattavin vaihtoehto.

Sopivia vaihtoehtoja ja oikea hinta

Valinnasta riippumatta saat aina käyttöösi viihtyisiä ja esteettömiä hotellihuoneita, toimivia kokoustiloja ja hyvää palvelua hotelleissamme Suomessa ja muualla Pohjoismaissa sekä Saksassa, Puolassa ja Belgiassa.

Scandic on enemmän kuin hotellihuone

Majoituksen lisäksi huoneen hintaan sisältyy aina runsas aamiainen, maksuton langaton internetyhteys ja pääsy hotellin moderniin kuntohuoneeseen. Saat yöpyä hotellissa, joka panostaa kestävään kehitykseen ja on esteetön kaikille vieraille. Lisäksi hotellissa on Shop, joka palvelee vuorokauden ympäri. Voit käyttää Scandic Friends -kanta-asiakasohjelman edut ja pisteet hyväksesi, ja piristää sekä hotelliyöpymistäsi että vapaa-aikaasi.

Hyvät kokoustilat käden ulottuvilla

Jos matkustat paljon, tarvitset myös hyviä kokous- ja konferenssitiloja. Scandicissa järjestät tehokkaita, inspiroivia ja taloudellisia kokouksia, jotka tuottavat tulosta.

Palveluajat

Palvelemme yrityssopimusasioissa arkisin klo 8.00 - 16.00.