Etuja yrityksille

Scandic tarjoaa monia fiksuja ratkaisuja yrityksille ja työssään matkustaville. Matkustustottumukset ja hotelliyöpymisten määrä ratkaisevat, mikä on juuri teille mutkattomin ja kannattavin vaihtoehto.

Sopivia vaihtoehtoja ja oikea hinta

Valinnasta riippumatta saat aina käyttöösi viihtyisiä ja esteettömiä hotellihuoneita, toimivia kokoustiloja ja hyvää palvelua hotelleissamme Suomessa ja muualla Pohjoismaissa sekä Saksassa, Puolassa ja Belgiassa.

Scandic on enemmän kuin hotellihuone

Majoituksen lisäksi huoneen hintaan sisältyy aina runsas aamiainen, maksuton langaton internetyhteys ja pääsy hotellin kuntohuoneeseen. Tiedät myös, että yövyt hotellissa, joka panostaa kestävään kehitykseen ja on esteetön kaikille vieraille. Lisäksi hotellissa on Shop, joka palvelee vuorokauden ympäri. Voit käyttää Scandic Friends -kanta-asiakasohjelman edut ja pisteet hyväksesi, ja piristää sekä hotelliyöpymistäsi että vapaa-aikaasi.

Hyvät kokoustilat käden ulottuvilla

Jos matkustat paljon, tarvitset myös hyviä kokous- ja tapaamistiloja. Scandicissa järjestät tehokkaita ja inspiroivia tilaisuuksia, jotka tuottavat tulosta.

Varaukset

Huonevaraukset

Yrityssopimuksiin liittyvät varaukset teet kätevimmin netissä. Voit myös olla yhteydessä varaus- ja asiakaspalveluumme puh. 0200 81800 (0,42€/min + pvm/mpm).

Palvelemme arkisin klo 8.00–20.00 ja la 10.00–14.00. 

Ryhmä- ja kokousvaraukset

Jos haluat varata enemmän kuin 9 huonetta tai kokoustiloja, ota yhteyttä varauspalveluumme meeting.fi@scandichotels.com tai puh. +358 300 870 888. Voit myös lähettää tarjouspyynnön netissä.

Palvelemme arkisin klo 8.00–17.00. 

Laskutusasiat

accountsreceivables@scandichotels.com

Sopimuskyselyt

Uudet sopimuskyselyt sekä olemassa oleviin sopimuksiin liittyvät tiedustelut leads.finland@scandichotels.com

Palvelemme yrityssopimusasioissa arkisin klo 8.00–16.00.