Parempia etuja yrityksellesi

Scandic tarjoaa monia fiksuja ratkaisuja yrityksille ja työssään matkustaville. Matkustustottumukset ja hotelliyöpymisten määrä ratkaisevat, mikä on mutkattomin ja kannattavin vaihtoehto yrityksellesi.Sopivia vaihtoehtoja jokaiseen tarpeeseen

Valinnasta riippumatta saat aina käyttöösi viihtyisiä ja esteettömiä hotellihuoneita, toimivia kokoustiloja ja hyvää palvelua hotelleissamme Suomessa sekä muualla Pohjoismaissa, Saksassa ja Puolassa.

Scandic on enemmän kuin hotellihuone

Majoituksen lisäksi huoneen hintaan sisältyy aina runsas aamiainen, maksuton internetyhteys ja pääsy hotellin kuntohuoneeseen. Tiedät myös, että yövyt hotellissa, joka panostaa kestävään kehitykseen ja on esteetön kaikille vieraille. Lisäksi hotellissa on Shop, joka palvelee vuorokauden ympäri. Scandic Friends -jäsenenä voit käyttää edut ja pisteet hyväksesi.

Räätälöidyt kokoukset ja tapahtumat

Jos matkustat paljon, tarvitset myös hyviä kokous- ja tapaamistiloja. Scandicissa järjestät tehokkaita ja inspiroivia tilaisuuksia, jotka tuottavat tulosta.

Varaukset

Huonevaraukset

Yrityssopimuksiin liittyvät varaukset teet kätevimmin netissä. Voit myös olla yhteydessä varaus- ja asiakaspalveluumme puh. 0200 81800 (0,65 €/min + pvm/mpm).

Palvelemme arkisin klo 8.00–20.00 ja la 10.00–14.00. 

Ryhmä- ja kokousvaraukset

Jos haluat varata enemmän kuin 9 huonetta tai kokoustiloja, ota yhteyttä varauspalveluumme [email protected] tai puh. +358 300 870 888. Voit myös lähettää tarjouspyynnön netissä.

Palvelemme arkisin klo 8.00–17.00. 

Laskutusasiat

[email protected]

Sopimuskyselyt

Uudet sopimuskyselyt sekä olemassa oleviin sopimuksiin liittyvät tiedustelut [email protected]

Palvelemme yrityssopimusasioissa arkisin klo 8.00–16.00.