Vietä rento saunailta

Vietä rento saunailta! Vuokrattavanasi on useita viihtyisiä saunatiloja hotelleissamme Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla. Useimmissa paikoissa saunatilaan on myös mahdollista tilata herkullista saunatarjoilua.

Tutustu vuokrattaviin saunatiloihimme

Vuokrattavia saunatiloja löydät niin Helsingin ydinkeskustasta kuin Espoosta, Järvenpäästä ja Riihimäeltä. Voit järjestää mukavan saunaillan ja tilat sekä tarjoilu ovat vain yhden viestin päässä!

Scandic Park Helsinki

Ylimmän kerroksen tilaussaunassa rentoudut huikeissa maisemissa yli Töölönlahden ja virkistäydyt joko sisäuima-altaassa tai kattoterassin paljussa. Tunnelmallisen saunaosaston takkahuoneessa ilta jatkuu takkatulen äärellä. Tilaa max. 15 hlö. Hintaesimerkki: Sauna, kattoterassi ja takkahuone 250 € / 2 h.

Scandic Simonkenttä

Näissä moderneissa tilaussaunoissa saunot aivan ydinkeskustassa, Kampin ostoskeskuksen läheisyydessä. Tilaa max. 10 hlö. Hintaesimerkki: Tilaussauna 210 € / 2 h.

Scandic Grand Marina

 

Katajanokalla sijaitsevan Scandic Grand Marina -hotellin saunatiloissa ja erillisessä oleskelutilassa nautiskelet saunaillasta mukavasti suurellakin porukalla. Tilaa max. 20 hlö. Hintaesimerkki: Tilaussauna, oleskelutila 150 € / 2 h.

Scandic Espoo

Hotellin ylimmän kerroksen saunojen yhteydessä on suuri uima-allas sekä viihtyisä oleskelutila. Suurimmassa tilaussaunassa on 50" tv, joten tila soveltuu hyvin myös kokouskäyttöön tai vaikka kisastudioksi. Tilaa max. 20 hlö. Hintaesimerkki: Sauna ja uima-allas (6 hlö) 85 € / 2 h.

Scandic Järvenpää

Hotellin hiljattain remontoiduissa saunatiloissa ja uima-altaalla vietät unohtumattoman saunaillan isommallakin porukalla. Tilaa max. 40 hlö. Hintaesimerkki: Sauna ja allasosasto (15 hlö) 150 € / 2 h.

Scandic Riihimäki

Hotellin tilaussaunoissa viihdyt ja virkistyt aivan kaupungin keskustassa. Tilaa max. 20 hlö. Hintaesimerkki: Sauna 165 € / 2 h.