Scandic Go -hinnat

Täältä löydät tietoa Scandic Go -hinnoista.GO SAVE. EI AAMIAISTA

Varausta ei voi perua tai muuttaa, eikä maksua palauteta. Luottokorttia veloitetaan varausvahvistuksen yhteydessä. Aamiainen ei sisälly hintaan. ALV sisältyy.


GO CHANGE. EI AAMIAISTA

Varausta voi muuttaa maksutta, mutta maksua ei palauteta, eikä varausta voi perua. Kun teet muutoksia varaukseen, päivämääriä, öiden lukumäärää, huonetyyppiä ja vieraiden lukumäärää voi muuttaa. Hotellin vaihtaminen ei ole mahdollista. Alkuperäisen varauksen ja uuden varauksen välinen hintaero maksetaan sisäänkirjautumisen yhteydessä, jos uusi hinta on enemmän kuin alkuperäinen hinta. Jos uuden varauksen hinta on alkuperäistä varausta edullisempi, jo maksettua summaa ei hyvitetä. Varausta voi muuttaa varauspäivänä klo 18.00 asti paikallista aikaa. Luottokorttia veloitetaan varausvahvistuksen yhteydessä. ALV sisältyy. Hinta koskee vain Scandicin nettisivulla ja sovelluksessa tehtyjä varauksia.

GO FLEX. EI AAMIAISTA

Hinta on koskee vain Scandic Go -hotelleja. Varaa saapumispäivään asti. Voit muuttaa varausta tai perua sen saapumispäivänä klo 18.00 mennessä paikallista aikaa. Maksu yöpymisen yhteydessä. Aamiainen ei sisälly hintaan. ALV sisältyy.