Sisäänkirjautuminen ja uloskirjautuminen - Kysymyksiä ja vastauksia

Sisäänkirjautuminen

Milloin voin kirjautua sisään hotelliin?

Voit kirjautua sisään klo 14.00 alkaen. Jos saavut aikaisemmin, voit jättää matkatavarasi hotellin matkatavarasäilytykseen, kunnes huoneesi on valmis. Jos huone on valmis ennen klo 14.00, saatat päästä huoneeseesi ennen virallista sisäänkirjautumisaikaa. Hotelliin saavuttaessa takuuksi tulee antaa luottokortti tai käteispantti.

Uloskirjautuminen

Milloin minun tulee kirjautua ulos hotellista?

Huone on käytössäsi klo 12.00 asti lähtöpäivänä. Jos haluat kirjautua ulos myöhemmin kuin klo 12.00, ota yhteyttä vastaanottoon.

Uloskirjautuminen netissä

Haluatko välttää jonottamisen uloskirjautumisen yhteydessä? Meillä on ratkaisu sinulle. Voit kirjautua ulos nopeasti ja helposti netissä käyttämällä itsepalveluvaihtoehtoamme.

Mitkä ovat netissä uloskirjautumisen edut?

Se on nopeaa ja helppoa. Sinun ei tarvitse jonottaa. Voit valita itse, milloin kirjaudut ulos. Voit esimerkiksi maksaa laskusi jo lähtöä edeltävänä iltana. Saat kuitin sähköpostitse.

Voivatko kaikki kirjautua ulos netissä?

Lähetämme kutsun kaikille, jotka rekisteröivät matkapuhelinnumeron ja/tai sähköpostiosoitteen sisäänkirjautumisen yhteydessä. Tällä hetkellä voimme tarjota tätä palvelua vain asiakkaille, jotka maksavat yöpymisensä pankki- tai luottokortilla. Jotta voit käyttää tätä palvelua, käytettävissäsi täytyy olla älypuhelin, tabletti tai tietokone.

Miten uloskirjautuminen toimii?

Päivää ennen lähtöäsi (aikaisintaan klo 17.00) saat tekstiviestin ja/tai sähköpostiviestin, jossa on linkki uloskirjautumiseen netissä. Linkin kautta voit tarkistaa laskusi, lisätä minibaariostoja, päivittää osoitetietosi ja maksaa yöpymisesi. Kun olet maksanut ja valinnut uloskirjautumisaikasi, olet valmis. Kuittisi lähetetään PDF-tiedostona sähköpostiosoitteeseesi lähtöpäivänäsi. Jos olet Scandic Friends -jäsen, voit tallentaa korttitietosi profiiliisi, jolloin maksaminen on seuraavalla kerralla nopeampaa.

Mitä pankki-/luottokortteja voin käyttää?

Voit käyttää samoja kortteja kuin vastaanotossakin: Visa, Mastercard, Amex, Diners, Dankort (Tanska) ja JCB.

Miksi en voi käyttää pankki-/luottokorttiani?

Ethän käytä kortin nimi- ja numerokentissä erikoismerkkejä, esim. (.) (,) (-) (/) (:).

Miten/milloin saan kuittini?

Kuittisi lähetetään PDF-tiedostona sähköpostiosoitteeseesi lähtöpäivänäsi klo 12.00:een mennessä. Jos olet valinnut aikaisemman uloskirjautumisajan kuin klo 12.00, esimerkiksi klo 8.00, kuitti lähetetään sähköpostitse heti klo 8.00:n jälkeen. Jos et saa kuittiasi sähköpostitse uloskirjautumisen jälkeen, ota yhteyttä hotelliin.

Mitä minun tulisi tehdä, jos en ole saanut kuittia sähköpostitse?

Jos et ole saanut kuittia yöpymisestäsi sähköpostitse, ota yhteyttä hotelliin sähköpostitse tai soittamalla.

Mitä huoneavaimelle pitäisi tehdä?

Voit jättää huoneavaimesi vastaanottoon tai suoraan vastaanoton vieressä olevaan merkittyyn laatikkoon.

Voinko kirjautua ulos netissä kaikissa Scandic-hotelleissa?

Useimmat hotellimme tarjoavat uloskirjautumispalvelun netissä.