Sisään- ja uloskirjautuminen

pikalinkit

Sisäänkirjautuminen

Milloin voin kirjautua sisään hotelliin?

Voit kirjautua sisään klo 15.00 alkaen. Jos saavut aikaisemmin, voit jättää matkatavarasi hotellin matkatavarasäilytykseen, kunnes huoneesi on valmis. Jos huone on valmis ennen klo 15.00, saatat päästä huoneeseesi ennen virallista sisäänkirjautumisaikaa lisäveloitukseen.

Aikainen sisäänkirjautuminen on klo 10.00 alkaen ja sen hinta on 15 € (150 SEK, 150 NOK, 150 DKK, 60 PLN).

Uloskirjautuminen

Milloin minun tulee kirjautua ulos hotellista?

Huone on käytössäsi klo 12.00 asti lähtöpäivänä. Jos toivot uloskirjautumista myöhemmin kuin klo 12.00, ota yhteyttä vastaanottoon. Huomioithan, että myöhäinen uloskirjautuminen on lisähintaan.

Myöhäinen uloskirjautuminen on mahdollista klo 16.00 asti lähtöpäivänä ja sen hinta on Suomessa 10 €/tunti.

Myöhäinen uloskirjautuminen on mahdollista muissa kohteissamme kiinteään hintaan: Ruotsissa 250 SEK, Norjassa 250 NOK, Tanskassa 250 DKK, Saksassa 25 € ja Puolassa 100 PLN.

Kirjaudu ulos netissä

Haluatko välttää jonottamisen uloskirjautumisen yhteydessä? Meillä on ratkaisu sinulle. Voit kirjautua ulos nopeasti ja helposti netissä käyttämällä itsepalveluvaihtoehtoamme.

Mitkä ovat netissä uloskirjautumisen edut?

Se on nopeaa ja helppoa. Sinun ei tarvitse jonottaa. Voit valita itse, milloin kirjaudut ulos. Voit esimerkiksi maksaa laskusi jo lähtöä edeltävänä iltana. Saat kuitin sähköpostitse.

Voivatko kaikki kirjautua ulos netissä?

Lähetämme kutsun kaikille, jotka rekisteröivät matkapuhelinnumeron ja/tai sähköpostiosoitteen sisäänkirjautumisen yhteydessä. Tällä hetkellä voimme tarjota tätä palvelua vain asiakkaille, jotka maksavat yöpymisensä pankki- tai luottokortilla. Jotta voit käyttää tätä palvelua, käytettävissäsi täytyy olla älypuhelin, tabletti tai tietokone.

Miten uloskirjautuminen toimii?

Päivää ennen lähtöäsi saat tekstiviestin ja/tai sähköpostin, jossa on linkki uloskirjautumiseen netissä. Linkin kautta voit tarkistaa laskusi, lisätä minibaariostoja, päivittää osoitetietosi ja maksaa yöpymisesi. Kun olet maksanut ja valinnut uloskirjautumisaikasi, olet valmis. Kuittisi lähetetään PDF-tiedostona sähköpostiosoitteeseesi lähtöpäivänäsi. Jos olet Scandic Friends -jäsen, voit tallentaa korttitietosi profiiliisi, jolloin uloskirjautuminen on seuraavalla kerralla nopeampaa.

Mitä pankki-/luottokortteja voin käyttää?

Voit käyttää samoja kortteja kuin vastaanotossakin: Visa, Mastercard, Amex, Diners, Dankort (Tanska) ja JCB.

Miksi en voi käyttää pankki-/luottokorttiani?

Ethän käytä kortin nimi- ja numerokentissä erikoismerkkejä, esim. (.) (,) (-) (/) (:).

Miten/milloin saan kuittini?

Kuittisi lähetetään sähköisesti PDF-tiedostona sähköpostiosoitteeseesi lähtöpäivänäsi klo 12.00 mennessä. Jos olet valinnut aikaisemman uloskirjautumisajan kuin klo 12.00, esimerkiksi klo 8.00, kuitti lähetetään sähköpostitse heti klo 8.00 jälkeen. Jos et saa kuittiasi sähköpostitse uloskirjautumisen jälkeen, ota yhteyttä hotelliin.

Mitä minun tulisi tehdä, jos en ole saanut kuittia sähköpostitse?

Jos et ole saanut kuittia yöpymisestäsi sähköpostitse, ota yhteyttä hotelliin sähköpostitse tai soittamalla. Hotellin yhteystiedot löytyvät hotellin nettisivuilta.

Mitä huoneavaimelle pitäisi tehdä?

Voit jättää huoneavaimesi vastaanottoon tai vastaanoton vieressä olevaan merkittyyn laatikkoon.

Voinko kirjautua ulos netissä kaikissa Scandic-hotelleissa?

Useimmat hotellimme tarjoavat uloskirjautumisvaihtoehdon netissä.