Sisään- ja uloskirjautuminenpikalinkit

Sisäänkirjautuminen

Milloin voin kirjautua sisään hotelliin?

Voit kirjautua sisään klo 16.00 alkaen. Jos saavut aikaisemmin, voit jättää matkatavarasi hotellin matkatavarasäilytykseen, kunnes huoneesi on valmis. Jos huone on valmis ennen klo 16.00, saatat päästä huoneeseesi ennen virallista sisäänkirjautumisaikaa. Varauduthan todistamaan henkilöllisyytesi sekä esittämään luottokortin sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Aikainen sisäänkirjautuminen on klo 10.00 alkaen ja sen hinta on 15 € (150 SEK, 150 NOK, 150 DKK, 60 PLN). Huomaa, että hotellin tulee erikseen vahvistaa tämä, joten olethan yhteydessä hotellin vastaanottoon saapumista edeltävänä iltana.

Uloskirjautuminen

Milloin minun tulee kirjautua ulos hotellista?

Huone on käytössäsi klo 12.00 asti lähtöpäivänä. Jos toivot uloskirjautumista myöhemmin kuin klo 12.00, ota yhteyttä vastaanottoon. Myöhäinen uloskirjautuminen on mahdollista klo 16.00 asti lähtöpäivänä ja sen hinta on Suomessa 10 €/tunti. Huomaa, että hotellin tulee erikseen vahvistaa tämä, joten olethan yhteydessä hotellin vastaanottoon saapumista edeltävänä iltana.

Myöhäinen uloskirjautuminen sisältyy Scandic Friends Level 3, Top Level ja Red Level -jäsenille (saatavilla varaustilanteen mukaan).

Myöhäinen uloskirjautuminen on mahdollista muissa kohteissamme kiinteään hintaan: Ruotsissa 250 SEK, Norjassa 250 NOK, Tanskassa 250 DKK, Saksassa 25 € ja Puolassa 100 PLN.

Scandic-sovellus

Scandicin mobiilisovelluksella saat kätevät palvelumme käyttöösi kaikkialla! Sovelluksessa voit helposti varata huoneen, maksaa sen, hallinnoit jäsentiliäsi ja -etujasi sekä hoidat hotelliin sisään- ja uloskirjautumisen.