Ansaitse pisteitä

Ansaittujen pisteiden määrä riippuu käyttämästäsi summasta ja tasostasi: mitä korkeampi taso, sitä enemmän pisteitä ansaitset.pisteet

Pisteitä ansaitsemalla nouset seuraavalle tasolle. Ansaitset niitä pisteisiin oikeuttavista hotelliöistä sekä huonelaskuusi tilaamistasi ruoista, juomista ja lisäpalveluista. Mitä korkeammalla tasolla olet, sitä korkeammalla kertoimella ansaitset pisteitä. Kuluttamasi summa muunnetaan pisteiksi alla olevan taulukon mukaisesti.

VALUUTTA

EUR

20 x 20 x 25 x 25 x  

SEK, NOK, DKK

 2 x  2 x

2,5 x

2,5 x   

PLN

6 x  6 x 7,5 x  7,5 x

Esimerkki. Jos huonelaskusi on 163 €, ansaitset pisteitä:
Level1/Level 2: 163 € x 20 = 3260 pistettä
Level 3/Top Level: 163 € x 25 = 4075 pistettä

Majoittumiskohtainen pisteitä kerryttävä ostojen enimmäisraja on 500 €, 5000 SEK/NOK/DKK tai 150 PLN.

Ansaitse nukkuessasi

Ansaitset tietysti pisteitä pisteisiin oikeuttavista öistä. Ansaittujen pisteiden määrä riippuu käyttämästäsi summasta ja tasostasi: mitä ylempi taso, sitä enemmän pisteitä ansaitset.

Ansaitse syödessäsi

Ansaitset pisteitä myös ruoka- ja juomaostoistasi ravintoloissamme ja Shopeissamme, kun lisäät ostosi huonelaskuusi.

Ansaitse lisäpalveluista

Kun varata netissä huonevarauksen yhteydessä lisäpalvelun, esimerkiksi maistelulautasen tai viiniä huoneeseen, ansaitset ostoistasi pisteitä.

bonuspisteet

Bonuspisteet ovat yksi tapamme kiittää jäseniämme. Ansaitset niitä liittymällä Scandic Friends -jäseneksi, tekemällä huonevarauksen netissä ja monella muulla tavalla. Kun teet varauksen nettisivuillamme, ansaitset bonuspisteitä. Etu koskee myös palkintoyöpymisiä, varaatpa ne sitten itsellesi tai annat ne lahjaksi. Bonuspisteitä voit käyttää samaan tapaan kuin muita pisteitä, mutta ne eivät vaikuta jäsentasoosi.

 

Bonuspisteitä nettivarauksista per yö

 

200 pistettä 230 pistettä 250 pistettä 300 pistettä