Varaa

Restaurant Area
Restaurant Area Restaurant Area Bar Area Restaurant Area Details
Due to the current situation the opening hours of our restaurant and bar may be different than usual. Please ask the hotel directly for the opening hours.
Takaisin hotelliin

Ravintola

STOCKHOLM eat and drink on kulinaarinen nurkkauksesi Wroclawissa!

Sielultaan ja luonteeltaan ainutlaatuinen STOCKHOLM eat and drink ei ole tavallinen hotellin ravintola, vaan siellä pääsee tutustumaan paikalliseen yhteisöön, kulttuuriin ja alueen erikoisuuksiin. Kahden pääkadun risteyksessä, teatterien, oopperan ja konserttisalien ympäröimänä sijaitseva ravintola on täydellinen paikka aloittaa tai päättää ilta tässä vilkkaassa kaupungissa.

Tutustu yksinkertaiseen ruokalistaamme ja juomavalikoimaamme liikematkallasi tai lomamatkalla perheesi kanssa. Tarjoamme käyttöösi nopean langattoman internetyhteyden työasioiden hoitamiseen, lasten nurkkauksen perheen kanssa matkustaessasi sekä baarinurkkauksen iltapäivien ja iltojen viettämiseen. Lisäksi tarjolla on live-musiikkia (tiettyinä päivinä), ravintolamme ruokalista ja paikallisia erikoisuuksia, joiden ansiosta palaat meille mielelläsi uudelleen.

Ota huomioon: jos huonevarauksesi ei sisällä aamiaista, voit aina ostaa sen saapuessasi hotelliin lisähintaan 50 PLN/hlö/vrk. Alle 13-vuotiaat lapset syövät aamiaisen veloituksetta maksavan aikuisen kanssa.

Aukioloajat

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:00-11:00
Dinner: Tue-Sat 18:00-22:00, Mon, Sun Closed