Varaa

Restaurant Area Scandic Wroclaw
Restaurant Area Scandic Wroclaw Restaurant Area Bar Area Scandic Wroclaw Restaurant Area Details
Takaisin hotelliin

Ravintola

STOCKHOLM eat and drink on kulinaarinen nurkkauksesi Wroclawissa!

Ota yhteyttä

+48 71 787 01 63

Sielultaan ja luonteeltaan ainutlaatuinen STOCKHOLM eat and drink ei ole tavallinen hotellin ravintola, vaan siellä pääsee tutustumaan paikalliseen yhteisöön, kulttuuriin ja alueen erikoisuuksiin. Kahden pääkadun risteyksessä, teatterien, oopperan ja konserttisalien ympäröimänä sijaitseva ravintola on täydellinen paikka aloittaa tai päättää ilta tässä vilkkaassa kaupungissa.

Tutustu yksinkertaiseen ruokalistaamme ja juomavalikoimaamme liikematkallasi tai lomamatkalla perheesi kanssa. Tarjoamme käyttöösi nopean langattoman internetyhteyden työasioiden hoitamiseen, lasten nurkkauksen perheen kanssa matkustaessasi sekä baarinurkkauksen iltapäivien ja iltojen viettämiseen. Lisäksi tarjolla on live-musiikkia (tiettyinä päivinä), ravintolamme ruokalista ja paikallisia erikoisuuksia, joiden ansiosta palaat meille mielelläsi uudelleen.

Ota huomioon: jos huonevarauksesi ei sisällä aamiaista, voit aina ostaa sen saapuessasi hotelliin lisähintaan 70 PLN/hlö/vrk. Alle 13-vuotiaat lapset syövät aamiaisen veloituksetta maksavan aikuisen kanssa.

Aukioloajat

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-10:00, Sat-Sun 07:00-11:00
Dinner: Tue-Sat 17:00-22:00, Mon, Sun Closed