Restaurant My Corner
Restaurant My Corner Bar

Scandic Wroclaw

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Takaisin hotelliin

Ravintola

STOCKHOLM eat and drink on kulinaarinen nurkkauksesi Wroclawissa!

Ota yhteyttä

+48 71 787 01 63

Sielultaan ja luonteeltaan ainutlaatuinen STOCKHOLM eat and drink ei ole tavallinen hotellin ravintola, vaan siellä pääsee tutustumaan paikalliseen yhteisöön, kulttuuriin ja alueen erikoisuuksiin. Kahden pääkadun risteyksessä, teatterien, oopperan ja konserttisalien ympäröimänä sijaitseva ravintola on täydellinen paikka aloittaa tai päättää ilta tässä vilkkaassa kaupungissa.

Tutustu yksinkertaiseen ruokalistaamme ja juomavalikoimaamme liikematkallasi tai lomamatkalla perheesi kanssa. Tarjoamme käyttöösi nopean langattoman internetyhteyden työasioiden hoitamiseen, lasten nurkkauksen perheen kanssa matkustaessasi sekä baarinurkkauksen iltapäivien ja iltojen viettämiseen. Lisäksi tarjolla on live-musiikkia (tiettyinä päivinä), ravintolamme ruokalista ja paikallisia erikoisuuksia, joiden ansiosta palaat meille mielelläsi uudelleen.

Ota huomioon: jos huonevarauksesi ei sisällä aamiaista, voit aina ostaa sen saapuessasi hotelliin lisähintaan 50 PLN/hlö/vrk. Alle 13-vuotiaat lapset syövät aamiaisen veloituksetta maksavan aikuisen kanssa.

Aukioloajat

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:00-11:00
Lunch: Mon-Sun 12:00-16:00
Dinner: Mon-Sun 16:00-22:00