Varaa

Breakfast buffet
Breakfast buffet Scandic-Bollnas-Restaurant.jpg Scandic-Bollnas-Restaurant-Bar.jpg Scandic-Bollnas-Restaurant-Breakfast.jpg
Takaisin hotelliin

Ravintola

Hotellin runsas luomuaamiainen on suosittu. Illalliseksi voit valita Scandic Klassikko -annoksen tai jotain herkullista à la carte -menulta. Lapsia varten on oma herkullinen menu. Jos he haluavat päästä juoksentelemaan ruokailun jälkeen, leikkihuone on lähellä.

Ota yhteyttä

+46 278 74 41 41

Suuri luomuaamiaisbuffetimme on suosittu. Illalliseksi voit valita Scandic Klassikko -annoksen tai jotain à la carte -listan herkuista. Lapset voivat valita ateriansa Jamie Oliverin maittavalta lasten ruokalistalta, ja ruokailun jälkeen he voivat telmiä lähellä olevassa leikkihuoneessa.

Ulkona sijaitsevalla ruokailualueella on tilaa 100 vieraalle. Järjestämme mielellämme niin tapahtumia, urheiluruokailuja kuin kahden tai yhden hengen illallisiakin.

Tämä hotelli, mukaan lukien sen ravintola ja baari, eivät hyväksy käteismaksuja. Voit maksaa kortilla tai Apple- tai Samsung Paylla. Hyväksymme yleisimmät maksukortit.

Aukioloajat

Opening hours
Breakfast: Mon-Sun 06:30-10:30
Dinner: Mon-Sun 17:00-21:30