Varaa

Lobster soup
Lobster soup Tray with cheese and biscuits Scandic-Bollnas-Restaurant-Bar.jpg Scandic-Bollnas-Restaurant-Bar.jpg CaesarSalad.jpg Scandic-Bollnas-Restaurant-Bar.jpg Breakfast buffet Scandic-Bollnas-Restaurant.jpg Scandic-Bollnas-Restaurant-Breakfast.jpg Scandic-Bollnas-Restaurant.jpg Scandic-Bollnas-Restaurant.jpg Restaurant Food Food Food
Takaisin hotelliin

Ravintola

Hotellin runsas luomuaamiainen on suosittu. Illalliseksi voit valita Scandic Klassikko -annoksen tai jotain herkullista à la carte -menulta. Lapsia varten on oma herkullinen menu. Jos he haluavat päästä juoksentelemaan ruokailun jälkeen, leikkihuone on lähellä.

Ota yhteyttä

+46 278 744110

Suuri luomuaamiaisbuffetimme on suosittu. Illalliseksi voit valita Scandic Klassikko -annoksen tai jotain à la carte -listan herkuista. Lapset voivat valita ateriansa Jamie Oliverin maittavalta lasten ruokalistalta, ja ruokailun jälkeen he voivat telmiä lähellä olevassa leikkihuoneessa.

Ulkona sijaitsevalla ruokailualueella on tilaa 100 vieraalle. Järjestämme mielellämme niin tapahtumia, urheiluruokailuja kuin kahden tai yhden hengen illallisiakin.

Hotelli, ravintola ja baari eivät ota vastaan käteismaksuja. Meillä käyvät lähes kaikki luottokortit, sekä Apple- ja Samsung Pay.

Aukioloajat

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:00-09:00, Sat 06:00-10:00, Sun 07:00-10:00
Lunch: Mon-Sun Closed
Dinner: Mon-Sat 18:00-21:00, Sun Closed

Menut