Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä
Booking Code Icon
Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Lobster soup
Lobster soup Tray with cheese and biscuits Scandic-Bollnas-Restaurant-Bar.jpg Scandic-Bollnas-Restaurant-Bar.jpg CaesarSalad.jpg Scandic-Bollnas-Restaurant-Bar.jpg Breakfast buffet Scandic-Bollnas-Restaurant.jpg Scandic-Bollnas-Restaurant-Breakfast.jpg Scandic-Bollnas-Restaurant.jpg Scandic-Bollnas-Restaurant.jpg
Takaisin hotelliin

Ravintola

Hotellin runsas luomuaamiainen on suosittu. Illalliseksi voit valita Scandic Klassikko -annoksen tai jotain herkullista à la carte -menulta. Lapsia varten on oma herkullinen menu. Jos he haluavat päästä juoksentelemaan ruokailun jälkeen, leikkihuone on lähellä.

Ota yhteyttä

+46 278 744110

Suuri luomuaamiaisbuffetimme on suosittu. Illalliseksi voit valita Scandic Klassikko -annoksen tai jotain à la carte -listan herkuista. Lapset voivat valita ateriansa Jamie Oliverin maittavalta lasten ruokalistalta, ja ruokailun jälkeen he voivat telmiä lähellä olevassa leikkihuoneessa.

Ulkona sijaitsevalla ruokailualueella on tilaa 100 vieraalle. Järjestämme mielellämme niin tapahtumia, urheiluruokailuja kuin kahden tai yhden hengen illallisiakin.

Aukioloajat

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:00-09:00, Sat-Sun 07:00-10:00
Lunch: Mon-Fri 11:30-13:30, Sat-Sun Closed
Dinner: Mon-Sat 18:00-21:30, Sun Closed