Hotellit lähellä Furuvikiä Gävlessä

Vietä hauska päivä suositussa Furuvikin eläintarhassa Gävlessä ja yövy jossakin hotelleistamme. Scandic-hotellit Gävlessä sijaitsevat alle 20 minuutin ajomatkan päässä Furuvikin eläintarhasta. Lippu kannattaa ostaa ennakkoon huonetta varatessasi.

Hotellit ja liput Furuvikiin

Furuvikin eläintarha on sekä eläintarha että huvipuisto. Eläintarhassa on muun muassa simpansseja, orankeja, boakäärmeitä ja kameleja. Nauti vuoristoradan jännittävästä kyydistä tai kokeile huvipuiston törmäilyautoja. Pakkaa mukaan myös uimapuvut! Puistossa vietetyn päivän jälkeen on mukavaa pulahtaa seikkailualtaaseen.

Scandic-hotellit lähellä

Scandic Gävle Väst sijaitsee Trafikplats Gävle Västran vieressä, jossa E16/56/68 risteää E4-valtatien kanssa. Scandic Gävle Väst kuuluu parhaisiin perhehotelleihin. Hotellissa on lämmitetty uima-allas ja lasten leikkihuone, jossa on mukava puuhailla ulkona vietetyn päivän jälkeen. Hotellissa on myös maksuton pysäköintialue.

Jos haluat yöpyä lähempänä keskustaa ja Gävlen rautatieasemaa, toinen hotellimme Scandic CH on täydellinen valinta.

Osta liput ennakkoon meiltä

Etsitkö hotellipakettia Furuvikiin? Nyt voit ostaa liput ennakkoon varatessasi huoneen nettisivuiltamme jommastakummasta Gävlen-hotellistamme. Voit noutaa pääsyliput hotellin vastaanotosta. Mene jonon ohi huvipuistoon – helppoa kuin mikä!

Toimi näin:

  • Varaa huone jommastakummasta hotellistamme Gävlessä.
  • Varauksesi tehtyä voit varata pääsyliput ja rannekkeet painamalla "Katso/muokkaa varausta" sähköpostiisi tulleessa varausvahvistuksessa. Voit varata lisäpalvelut myös ennen majoitusta sähköpostitse tulevassa tervetulokirjeessä.
  • Hotelliin saavuttuasi voit noutaa liput vastaanotosta.

Ehdot
Huomaathan, että puisto ei ole auki päivittäin kauden ulkopuolella.
Lippuja Furuvikiin voi ostaa ennakkoon ainoastaan varatessasi huoneen netistä.
Tarjoukseen sisältyvät yhdistetyt matkailupalvelut muodostavat pakettimatkan EU-direktiivin 2015/2302 mukaan. Lisää tietoa keskeisimmistä oikeuksista EU-direktiivin 2015/2302 mukaan.