Varaa

Restaurant
Restaurant Restaurant
Takaisin hotelliin

Ravintola

Ravintola Frimis edustaa modernia ajattelua ja klassista tyyliä, jossa perinteinen ja moderni kohtaavat.

Ota yhteyttä

+46 13 495 30 00

Viime vuosisadan alussa Frimurarehotellet tarjosi illallisia, hyvää ruokaa ja erinomaista palvelua. Me pidämme velvollisuutenamme jatkaa tätä hienoa perinnettä. Historiallisessa ja tilavassa ravintolassamme voit valita monista herkullisista, moderneista ruotsalaisklassikoista. Aloitamme päivän poikkeuksellisella luomutuotteitakin sisältävällä aamiaisella. Suositulla buffetlounaallamme on tarjolla monipuolinen salaattibuffet, 2 pääruokalajia lisukkeineen, keitto sekä aterian päätteeksi upea jälkiruokabuffet. Meillä on myös aulabaari, jossa voit rentoutua oluella laajakuva-TV:n äärellä!

Ainutlaatuisen hotellimme ja henkilökuntamme sekä ruokiemme ja juomiemme avulla pyrimme luomaan unohtumattoman elämyksen kaikille Frimurarehotelletin vieraille.

Tarjoilemme herkullisen ja runsaan aamiaisen joka aamu kaikille vieraillemme. Voit myös pyytää erikseen pakatun aamiaisen, jos haluat nauttia sen mieluummin huoneessa tai matkan päällä. Vastaanotossa autamme järjestämään aamiaisen sinulle.

Turvallisuutesi on meille tärkeää, minkä vuoksi aamiainen saatetaan tarjoilla porrastetusti vieraidemme turvaväleistä huolehtien.

Tervetuloa!

Tämä hotelli, mukaan lukien sen ravintola ja baari, ei hyväksy käteismaksuja. Voit maksaa kortilla tai Apple- tai Samsung Paylla. Hyväksymme yleisimmät maksukortit.

Aukioloajat

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:00-10:30
Lunch: Mon-Sun Closed
Dinner: Mon-Sat 17:30-21:00, Sun Closed
Bar: Mon-Sat 16:00-22:00, Sun Closed