Scandic Östersund Syd

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
Majoittujien määrä
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Jos haluat tallentaa jäsentietosi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Takaisin hotelliin

Ravintola

Tervetuloa Scandic Östersund Syd -hotellin mukavaan ja rentouttavaan ravintolaan. Kaikki ovat tervetulleita, joten tuo perheesi viettämään tänne perjantai-iltaa tai nauttimaan upeasta hotelliaamiaisesta.

Ota yhteyttä

+46 63 685 86 01

Luomuaamiaisemme sisältää monia maukkaita valintoja – pekonia, munakokkelia ja herkullista leipää vain muutamia mainitaksemme. Tietenkin tarjoamme myös lettuja lapsille.

Viikolla tarjoamme lounaaksi maukasta, perinteistä, ruotsalaista ruokaa, ja voit valita kahdesta vaihtoehdosta. Tarjolla on aina myös keittoa ja runsas salaattipöytä. Kahvi ja kakku kuuluvat tietenkin hintaan, ja perjantaisin tarjolla on lisäksi hieman luksusta herkullisen jälkiruoan muodossa.

Illalliseksi voit valita joko Scandic Klassikot -herkkujamme tai paikallisia ruokalajeja sisältävän à la carte -ruokalistamme. Miten olisi Caesar-salaatti omalla kastikkeellamme ja kuohkea suklaamousse? Perjantaisin ja lauantaisin tarjoamme suositun barbecue-buffetimme. Kaiken tämän lisäksi kokillamme on aina tarjolla illan erikoisuuksia - muista kysyä niistä!

Aukioloajat

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:00-09:30, Sat-Sun 07:00-10:30
Lunch: Mon-Fri 11:00-13:00, Sat-Sun Closed
 (Closed for December 23rd to January 11th. Merry Christmas and a Happy New Year. : Mon-Sun Closed)

Dinner: Mon-Sat 17:00-22:00, Sun Closed
 (Closed for dinner December 23rd to January 10th. : Mon-Sun Closed)

Bar: Mon-Sat 17:00-22:00, Sun Closed

Menut