Varaa

Restaurant
Restaurant
Takaisin hotelliin

Ravintola

Meillä ruoka on aina keskipisteessä. Maistele ruokatorin makuja viihtyisässä, houkuttelevien tuoksujen ja makujen luomassa tunnelmassa. Valitse suosikkisi ruokatorin tarjonnasta tai tilaa herkullinen annos menultamme.

Ravintolamme ja baarimme ovat suosittuja niin hotelli- ja kokousvieraiden kuin Skellefteån asukkaiden keskuudessa. Modernissa ja suositussa ravintolassa, baarissa ja loungessa on erittäin rento tunnelma. Meillä ruoka on asian ytimessä, ja vieraat voivat valita suosikkinsa ruokatorin herkullisista annoksista tai tilata jotain makuhermoja kutkuttavaa keittiöstä.

Annoksiin on haettu inspiraatiota ympäri maailmaa Ruotsin ja Norlannin paikallissävyä unohtamatta. Tarjoilemme kaikkea mehevistä pihveistä maukkaisiin kasvisruokiin. Myös ruoka-aineallergiat otetaan huomioon. Kokkimme ovat aina saatavilla, ja he antavat mielellään vinkkejä tai kertovat lisää tarjolla olevista annoksista. Istahda alas ja nauti paikallisesta oluesta tai muusta hyvästä juomasta.

Hotelli, ravintola ja baari eivät ota vastaan käteismaksuja. Meillä käyvät lähes kaikki luottokortit, sekä Apple- ja Samsung Pay.

Aukioloajat

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:00-09:00, Sat-Sun 07:00-10:00
Lunch: Mon-Sun Closed
Dinner: Mon-Thu 17:00-21:00, Fri-Sun Closed
After Work: Mon-Sun Closed
Bar: Mon-Thu 17:00-21:30, Fri-Sun Closed