Varaa

Restaurant overview Scandic Sodertalje
Restaurant overview Scandic Sodertalje Restaurant detail Scandic Sodertalje
Takaisin hotelliin

Köksbaren-ravintola

Istuudu nauttimaan kausittain vaihtuvasta illallismenustamme hotellin tilavaan ravintolaan, jossa on rento tunnelma.

Istuudu pöydän ääreen viihtyisässä ravintolassa tai uppoudu pehmeään nojatuoliin TV:n ääressä ja nauti herkullisesta ruoasta. Jos haluat vain jotain juotavaa, on baarissa tarjolla olutta, viiniä ja muita juomia.

Tarjolla on grilliruokaa, keittoja, pastaa ja voileipiä. Tai mikset kokeilisi jotakin klassikkoannoksista: tarjolla on esimerkiksi burgereita ja caesarsalaatti. Jos kaipaat perinteisempää annosta, kysy tarjoilijalta päivän annoksesta. Lapsia varten on tietenkin oma menu ja lisäksi hauska leikkinurkkaus.

Uppoudu entisen tienvarsihotellin retrotunnelmaan samalla kun rentoudut modernilla oleskelualueella. Joten olitpa sitten tien päällä, naapurista tai kaipaat vain rentoa liiketapaamista, astu sisään!

Aulassa olevassa Scandic shopissa on tarjolla juomia, voileipiä ja kevyitä aterioita, jotka on valmistettu hotellin omassa keittiössä. Shop on auki 24 tuntia vuorokaudessa.

Tässä hotellissa ei voi maksaa käteisellä. Voit maksaa kortilla, Swishillä, Apple Paylla tai Samsung Paylla. Hyväksymme myös useimmat pankki- ja luottokortit.

Aukioloajat

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:00-09:30, Sat-Sun 07:00-10:30
Dinner: Mon-Thu 17:30-20:30, Fri-Sun Closed