Varaa

Scandic Sundsvall Nord, Koksbaren, restaurant
Scandic Sundsvall Nord, Koksbaren, restaurant Scandic Sundsvall Nord, Koksbaren, restaurant, lounge, bar Scandic Sundsvall Nord, details, restaurant-koksbaren
Takaisin hotelliin

Köksbaren-ravintola

Nauti Scandic Sundsvall Nord -hotellin hyvästä ruoasta ja juomista.

Istuudu pöydän ääreen viihtyisässä ravintolassa tai uppoudu pehmeään nojatuoliin TV:n ääressä ja nauti herkullisesta ruoasta. Jos haluat vain jotain juotavaa, on baarissa tarjolla olutta, viiniä ja muita juomia.

Tarjolla on grilliruokaa, keittoja, pastaa ja voileipiä. Tai mikset kokeilisi jotakin klassikkoannoksista: tarjolla on esimerkiksi burgereita ja caesarsalaatti. Jos kaipaat perinteisempää annosta, kysy tarjoilijalta päivän annoksesta. Lapsia varten on tietenkin oma menu ja lisäksi hauska leikkinurkkaus.

Uppoudu entisen tienvarsihotellin retrotunnelmaan samalla kun rentoudut modernilla oleskelualueella. Joten olitpa sitten tien päällä, naapurista tai kaipaat vain rentoa liiketapaamista, astu sisään!

Aulan Shopissa on tarjolla juomia, voileipiä ja kevyempiä aterioita. Kaikki on valmistettu hotellin omassa keittiössä. Scandic shop on auki 24 tuntia vuorokaudessa.

Tämä hotelli, mukaan lukien sen ravintola ja baari, eivät hyväksy käteismaksuja. Voit maksaa kortilla tai Apple- tai Samsung Paylla. Hyväksymme yleisimmät maksukortit.

Aukioloajat

Opening hours
Breakfast: Mon-Sun 07:00-11:00
Dinner: Mon-Sun 17:00-22:00
 (Vi rekommenderar att boka bord: Mon-Sun 17:00-22:00)

Bar: Mon-Sun 16:00-23:00

Menut