Scandic Sundsvall Nord

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Jos haluat tallentaa jäsentietosi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Takaisin hotelliin

Ravintola

Nauti Scandic Sundsvall Nord -hotellin hyvästä ruoasta ja juomista.

Aloita päivä runsaalla luomuaamiaisellabu. Tarjoamme sitten lounasta ja illallista. Huolellisesti valmistetut ateriat ovat aina tarjolla täällä, myös heille, joilla on erityisvaatimuksia. Tarjoamme moderneja, ruotsalaisia klassikoita ja muita maukkaita ruokia.

Aulan myymälämme tarjoaa juomia, voileipiä ja kevyempiä aterioita. Kaikki on valmistettu omassa keittiössämme. Myymälä on auki ympäri vuorokauden.

Aukioloajat

Opening hours