Varaa

Restaurant Buffet Tables Scandic Plaza Umea
Restaurant Buffet Tables Scandic Plaza Umea
Takaisin hotelliin

Ravintola

Ravintolassamme tarjoillaan laadukasta ruokaa ja ihanan runsas aamiainen. Nauti klassisia annoksia ja valitse vaikkapa pihvi tai hampurilainen ranskalaisilla. Olemme apunasi, jos haluat järjestää tapahtuman tai juhlan.

Voit nauttia myös illallisen klassisten ruokalajien, kuten caesarsalaatin tai hampurilaisen ja ranskanperunoiden merkeissä. Perjantaisin tarjoamme runsaan After Work -buffetin. Mikset tarttuisi tilaisuuteen ja tutustuisi johonkuhun uuteen henkilöön buffetpöydän vilinässä, samalla kun nautiskelet trubaduurin esittämästä musiikista?

Verandan-lasikuistimme, josta avautuvat näkymät joelle, on käytössä ilmojen kylmetessä ja tarjoaa ihanan illallisympäristön. Juoma-asiantuntijat ovat tervetulleita baariimme, jossa tarjoillaan laadukkaita viinejä ja hyviä juomasekoituksia.

Kuulutko työpaikan juhlakomiteaan tai järjestätkö tapahtumaa ystävien kanssa? Siinä tapauksessa olet tullut oikeaan paikkaan.  

Täällä voi järjestää myös suurempia tapahtumia ja juhlia. Häitä, syntymäpäiviä, virkistyspäiviä, yritysjuhlia tai vain miellyttäviä yhteisiä illallisia. Ota yhteyttä, niin autamme järjestämään ikimuistoisen illan.

Tässä hotellissa ei voi maksaa käteisellä. Voit maksaa kortilla, Swishillä, Apple Paylla tai Samsung Paylla. Hyväksymme myös useimmat pankki- ja luottokortit.

 

Aukioloajat

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:00-11:00
Dinner: Mon-Sat 17:00-23:00, Sun Closed
Bar: Mon-Thu 17:00-23:00, Fri-Sat 17:00-00:00, Sun Closed

Menut