Scandic Värnamo, restaruant, bar
Scandic Värnamo, restaruant, bar Scandic Värnamo, Restaurant Scandic Värnamo, restaruant Scandic Värnamo, restaruant Scandic Värnamo, restaruant, bar

Scandic Värnamo

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Jos haluat tallentaa jäsentietosi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Takaisin hotelliin

Ravintola

Tapaa ystäviä tai kollegoja aterian ääressä Scandic Värnamo -hotellin ravintolassa.

Hotellimme ravintola on aulan vieressä, ja se on sisustettu Ihrebornsin kääntyvillä nojatuoleilla ja Blondin eleganteilla lampuilla. Aloitamme päivän runsaalla luomuaamiaisella, joka varmistaa päivälle hyvän alun. Mukava Värnamo-ravintolamme on auki maanantaista torstaihin. Ravintolassa voi nauttia ruotsalaisista erikoisuuksista ja muista herkullisista ruokalajeista, jotka sopivat koko perheelle.

Aukioloajat

Opening hours
Dinner: Mon-Thu 18:00-21:00, Fri-Sun Closed