Scandic Växjö

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Jos haluat tallentaa jäsentietosi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Takaisin hotelliin

Ravintola

Köksbaren at Scandic on avattu Scandic Växjö -hotelliin! Uuden ravintolakonseptimme ruoka on niin laadukasta, että sellaista harvemmin saa tienvarsiravintoloissa kokea.

Ravintolassamme on valoisa ilmapiiri, paljon suuria ikkunoita ja kotoinen smoolantilainen tunnelma hotellin puutarhan yli avautuvine näkymineen. Aulabaarissa on avotakka, ja siellä tarjotaan klassinen baariruokalista.

Meillä aloitat päivän runsaalla KRAV-merkityllä aamiaisella, jonka jälkeen valmistelemme lounaita ja illallisia. Täältä saat aina huolella valmistettuja ruokalajeja myös heille, joilla on erikoistoiveita. Aulassa sijaitsevasta myymälästämme saat juomia, voileipiä ja kevyempiä aterioita vuorokauden ympäri.

Aukioloajat

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:00-10:00
Lunch: Mon-Fri 11:30-13:30, Sat-Sun Closed
Dinner: Mon-Thu 17:30-21:00, Fri-Sat 18:00-21:00, Sun Closed
 (The restaurant are closed during the easter april 13th - april 17th: Mon-Fri 17:30-21:00, Sat 18:00-21:00, Sun Closed)

Bar: Mon-Sun 12:00-01:00