Varaa

Ravintola
Ravintola
Takaisin hotelliin

Ravintola

Ravintolamme avokeittiö hemmottelee kaikkia aisteja. Valmistamme kauden raaka-aineista modernia ruokaa paikallisilla vaikutteilla. Käy kurkkaamssa, miltä täällä näyttää. Ravintolan kaupunkipuutarhamaisessa tunnelmassa voit nauttia myös runsaan aamiaisen ja terveellisen lounaan.

Lämpimästi tervetuloa hotellille ominaiseen ”pyöreään nurkkaukseen” nauttimaan ravintolan kaupunkitunnelmasta. Nauti huolella ja intohimolla valmistetusta pohjoismaisten makujen inspiroimasta ruoasta. Aloita (työ)päiväsi levänneenä ja rentoudu kiireisen päivän jälkeen.

MARKKINATUNNELMAA SCANDICILLA

Scandicin perinteiden mukaan tarjoamme runsaasti erilaisia luovia ja herkullisia ruokavaihtoehtoja. Hotelli sijaitsee lähellä Euroopan keskuspankin konttoria. Runsaalla buffet-aamiaisella on yli sadan tuotteen valikoima, josta 50 % on luomua. Aamiaisella tarjoiltava kahvi on reilun kaupan kahvia.


Lounaalla ja illallisella panostamme terveellisiin, moderneihin ruokalajeihin ja tarjoamme paikallisia, kauden herkkuja. Otamme myös erityisruokavaliot huomioon, ja tarjolla on laktoositonta maitoa, laktoositonta ja gluteenitonta leipää ja leivonnaisia sekä allergikoille sopivia tuotteita.

Ravintolassa aika kuluu siivillä. Main-joen varrella sijaitsevassa ravintolassa tunnet olosi kotoisaksi. Anna katseesi vaeltaa luonnon inspiroimissa sisätiloissa. Pieneltä toriltamme löydät aina jotakin erityistä. Tilava ravintola vihreine yksityiskohtineen ja viherkasveineen on ihanteellinen ympäristö rentoutumiseen. Valitse sopiva paikka yhteisen pöydän ääreltä, nauti hyggestä pohjoismaiseen tapaan nojatuolista käsin tai istu baaritiskin ääreen, josta on suora näkymä avokeittiöön.

Huomaa: jos olet varannut huoneen ilman aamiaista, voit lisätä sen halutessasi saapumisen yhteydessä hintaan 24 EUR / henkilö per päivä. Edullisemman hinnan saamiseksi varaus on tehtävä vastaanottoon saapumisen yhteydessä. Scandicilla alle 13-vuotiaat lapset nauttivat aamiaisen maksutta.

Aukioloajat

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-10:00, Sat-Sun 06:30-11:00