Varaa

Ravintola
Ravintola
Takaisin hotelliin

Ravintola

Hafenpark-alueella sijaitsevan hotellin ravintolassa on avokeittiö, jossa valmistetaan terveellistä, modernia ruokaa paikallisista kauden raaka-aineista. Aamiainen, lounas, illallinen tai drinkit työpäivän jälkeen – rentoudu ja nauti urbaanista tunnelmasta Frankfurt am Mainin keskustassa.

Lämpimästi tervetuloa hotellille ominaiseen ”pyöreään nurkkaukseen” nauttimaan ravintolan kaupunkitunnelmasta. Nauti huolella ja intohimolla valmistetusta pohjoismaisten makujen inspiroimasta ruoasta. Aloita (työ)päiväsi levänneenä ja rentoudu kiireisen päivän jälkeen.

MARKKINATUNNELMAA SCANDICILLA

Scandicin perinteiden mukaan tarjoamme runsaasti erilaisia luovia ja herkullisia ruokavaihtoehtoja. Hotelli sijaitsee lähellä Euroopan keskuspankin konttoria. Runsaalla buffet-aamiaisella on yli sadan tuotteen valikoima, josta 50 % on luomua. Aamiaisella tarjoiltava kahvi on reilun kaupan kahvia.


Lounaalla ja illallisella panostamme terveellisiin, moderneihin ruokalajeihin ja tarjoamme paikallisia, kauden herkkuja. Otamme myös erityisruokavaliot huomioon, ja tarjolla on laktoositonta maitoa, laktoositonta ja gluteenitonta leipää ja leivonnaisia sekä allergikoille sopivia tuotteita.

Ravintolassa aika kuluu siivillä. Main-joen varrella sijaitsevassa ravintolassa tunnet olosi kotoisaksi. Anna katseesi vaeltaa luonnon inspiroimissa sisätiloissa. Pieneltä toriltamme löydät aina jotakin erityistä. Tilava ravintola vihreine yksityiskohtineen ja viherkasveineen on ihanteellinen ympäristö rentoutumiseen. Valitse sopiva paikka yhteisen pöydän ääreltä, nauti hyggestä pohjoismaiseen tapaan nojatuolista käsin tai istu baaritiskin ääreen, josta on suora näkymä avokeittiöön.

Huomaa: jos olet varannut huoneen ilman aamiaista, voit lisätä sen halutessasi saapumisen yhteydessä hintaan 22 EUR / henkilö per päivä. Edullisemman hinnan saamiseksi varaus on tehtävä vastaanottoon saapumisen yhteydessä. Scandicilla alle 13-vuotiaat lapset nauttivat aamiaisen maksutta.

Aukioloajat

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:00-09:30, Sat-Sun 06:00-10:30
Dinner: Mon-Sat 18:00-22:00, Sun Closed