Varaa

Restaurant of  Scandic Frankfurt Museumsufer
Restaurant of  Scandic Frankfurt Museumsufer
Restaurant temporarily closed
Unfortunately our restaurant is temporarily closed. But delicious snacks and refreshing drinks are available in our bar and in our lobbyshop. Breakfast is served as usual.
Takaisin hotelliin

Ravintola

Tarjoamme klassista kansainvälistä ruokaa paikallisella otteella.

Ota yhteyttä

Varaa pöytä

Ravintolan viihtyisä tunnelma kutsuu nauttimaan rennosta illallisesta kollegoiden tai ystävien ja perheen kanssa. Vieraita odottaa hieno annosvalikoima, jossa on välimerellisiä vaikutteita. Luova keittiötiimi valmistaa erinomaisia aterioita paikallisella ja kaudenmukaisella vivahteella. Tarjolla on myös suosittuja Scandic-klassikkoja, kuten hampurilainen itse tehdyllä BBQ-kastikkeella.

Arkipäivisin toivotamme sinut tervetulleeksi lounaalle. Tarjoilemme viikoittain vaihtuvan valikoiman kala- ja liha-annoksia sekä kasvisruokavaihtoehtoja.

Aamuisin tarjoilemme runsaan aamiaisen. Aamiaisella on tarjolla yli 100 tuotetta, reilun kaupan kahvia, allergiaystävällisiä vaihtoehtoja sekä sertifioituja luomutuotteita (DE-BE-039-4983-B). Hotellin aamiainen on ihanteellinen tapa aloittaa päivä.

Ota huomioon: jos huonevarauksesi ei sisällä aamiaista, voit aina ostaa sen paikan päällä hintaan 21 €/hlö/vrk. Alle 15-vuotiaat lapset syövät aamiaisen veloituksetta maksavan aikuisen kanssa.

Aukioloajat

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-10:00, Sat-Sun 06:30-11:00