Varaa

Bar
Bar
Takaisin hotelliin

Baari

Pelkkä vilkaisu baari-menulle saa sinut viihtymään koko illan. Tai ainakin kunnes olet ehtinyt maistaa joitakin viinejä paikallisilta vastuullisilta viinitiloilta, luovia cocktailejamme tai itse valmistamiamme hedelmäisiä limonadejamme. Aikaa on, sillä baari on auki joka päivä klo 01.00 asti.

Ota yhteyttä

+49 911366300

Oletko tutustunut frankkilaiseen kuohuviiniin ”seccoon”? Entä onko nürnbergiläinen ”punaolut” sinulle tuttu? Eikö? Siinä tapauksessa kutsumme sinut tutustumaan ainutlaatuisiin paikallisiin makuihin. Punaolutta on valmistettu erityisillä oluenvalmistustavoilla varhaiskeskiajalta lähtien, ja nykyään se on yksi kaupungin todellisista erikoisuuksista. Baarimme on juuri oikea paikka juoman nauttimiseen työpäivän jälkeen tai illan aloittamiseen kuohuvalla aperitiivilla. Baari onkin suosittu kohtaamispaikka niin hotellivieraiden kuin paikallisten keskuudessa.

Kaikki yksityiskohdat menuamme myöten on tarkkaan harkittu, ja varmistamme, että jokainen cocktail sekoitetaan – tai ravistetaan – intohimolla. Hotellin kulinaarisen konseptin mukaisesti suuri osa viineistä on Frankenin alueelta tai muualta Saksasta. Ne ovat udein myös peräisin viinitiloilta, joissa on sitouduttu vastuullisen viininviljelyn periaatteisiin. Alkoholia nolla mutta makua täydet sata prosenttia? Esimerkiksi frankkilaisista luumuista ja Earl Grey -siirapista itse valmistamamme limonadit tekevät varmasti vaikutuksen. Kiinnostuitko?

Aukioloajat

Opening hours
Bar: Mon-Sun 18:00-01:00