Hotellit Helsinki-Vantaan lentoasemalla

Helsinki-Vantaan lentoasemalla valittavanasi on jopa kolme Scandic-hotellia, jotka tarjoavat viihtyisän majoituksen kaikilla mukavuuksilla ennen lentoa tai lennon jälkeen.

Erikoistarjous alk. 69 €/2hh/vrk jatkuu

Voimassa koodilla SUVI koko kesän väh. kahden yön majoituksiin Helsingin lisäksi nyt myös hotelli- ja kylpyläkohteisiimme ympäri Suomen.

Helsinki-Vantaan lentoaseman vieressä sijaitsevat hotellimme ovat kätevä ratkaisu varhaisille tai myöhäisille saapumisille. Täällä järjestät myös kokoukset ja tapahtumat. Kuljet hotellista lentoaseman lähtöaulaan muutamassa minuutissa katettuja käytäviä pitkin tai hyödynnät maksuttoman lentokenttäkuljetuksen.

Varhainen lento?

Ota varaslähtö reissuun tekemällä matkastasi hieman huolettomampi lentokentän hotelleissamme ja nuku pidempään rauhallisessa ympäristössä. Aikaista lähtijää odottaa monipuolinen aamiainen erityisruokavaliot huomioiden. Ja tuoretta kahvia löytyy tietysti!

Joidenkin lentoyhtiöiden varhaisille aamulennoille lentoasema tarjoaa myös mahdollisuuden viedä laukut lähtöselvitykseen jo edellisenä iltana, mikä säästää aikaa ja vaivaa. Tarkista tiedot Finavian tai lentoyhtiön tiedoista.

Hotellit Helsingin lentokentäLLÄ