Joulubuffetit

Jouluateria on oiva tilaisuus kokoontua yhteen vuoden päätteeksi nauttimaan hyvistä jouluisista mauista. Toivomme yhtenäistä tarjoiluvalintaa. Buffettien minimihenkilömäärä on 20. Hinnat on ilmoitettu per henkilö.

Varaa

Virheellinen arvo osallistujamäärässä
Tiedot
Yhteyshenkilö puuttuu Virheelliset merkit
Virheelliset merkit
Sähköposti puuttuu Virheellinen sähköpostiosoite
Puhelin puuttuu Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen muoto

Käsittelemme henkilötietojasi Scandicin Tietosuojaselosteen mukaisesti

KLASSINEN JOULUBUFFET 58,00 €

Alkuruokapöytä
Vihersalaattia ja sitruuna-passionvinaigrettea L, G
Silli- ja silakkavalikoima L, G
Siianmätimoussea ja punasipulia L, G
Konjakkigraavattua lohta ja sinappikastiketta L, G
Skagen-katkarapuja L, G ja mallasleipää L
Rosollia ja punajuurikermaa L, G
Perinteistä sienisalaattia L, G
Waldorfin salaattia L, G

Pääruoat 
Joulukinkkua L, G ja kotisinappia L, G
Yrttien kera paahdettua kalkkunanrintaa ja kermakastiketta L,G
Yön yli haudutettua häränrintaa ja mustaherukka-punaviinikastiketta L, G
Saaristolaiskuhaa, purjoa ja smetanaa L, G
Aurajuusto-punajuurikiusaus L, G

Porkkana-, peruna- ja lanttulaatikkoa L, G
Herneitä ja luumuja L, G
Keitettyjä perunoita L, G

Jälkiruokia
Suklaakakkua ja vanilja crème fraîchea L, G
Glögi-pannacotta L, G
Passionhedelmärahkaa L, G
Marinoituja hedelmiä L, G
Marmeladeja L,G
Suklaakonvehteja

Viinisuositus
Valkoviini: Grüner Veltliner Zöbinger Heiligenstein Kamptal Reserve, Itävalta
Punaviini: Zenato Ripassa, Italia
Jälkiruokaviini: Graham's 10 Years Old Tawny Port, Portugali


JOULUN GET TOGETHER -MENU 42,00 €

Alkuruokia
Vihersalaattia ja sitruuna-passionvinaigrettea L, G
Siianmätimoussea ja punasipulia L, G
Konjakkigraavattua lohta ja sinappikastiketta L, G
Skagen-katkarapuja L, G ja mallasleipää L
Rosollia ja punajuurikermaa L, G
Waldorfin salaattia L, G

Pääruokia
Yrttien kera paahdettua kalkkunanrintaa ja kermakastiketta L,G
Saaristolaiskuhaa, purjoa ja smetanaa L, G
Aurajuusto-punajuurikiusaus L, G 

Porkkanalaatikkoa L, G

Jälkiruokia
Suklaakakkua ja vanilja crème fraîchea L, G
Passionhedelmärahkaa L,G

Viinisuositus
Valkoviini: Grüner Veltliner Zöbinger Heiligenstein Kamptal Reserve, Itävalta
Punaviini: Leonardo da Vinci Chianti, Italia
Jälkiruokaviini: Graham's 10 Years Old Tawny Port, Portugali


JOULUN MAUKAS ALOITUS 54,00 €

Graavilohta, siianmätimoussea ja sillikaviaaria L, G
Viinisuositus valkoviini Grüner Veltliner Zöbinger Heiligenstein Kamptal Reserve, Itävalta

Pippuripihvi, konjakkikermakastiketta ja valkosipuliperunoita L, G
Viinisuositus punaviini Generacion 76 Organic Tempranillo, Espanja

Suklaafondant ja vaniljajäätelöä L
Viinisuositus jälkiruokaviini Graham's Natura Reserve Ruby Port, Portugali


PERINTEINEN JOULUMENU 47,00 €

Jouluinen kalalautanen:  graavilohta, siianmätimoussea, valkosipulisilakkaa, sinappisilliä ja tilliperuna
Viinisuositus valkoviini Louis Jadot Chablis, Ranska

Joulukinkkua ja perinteisiä lisäkkeitä: lanttu- ja porkkanalaatikkoa, herneitä, luumuja, punakaalia ja konjakkisinappia L, G
Viinisuositus punaviini Brunito Toscana, Italia

Vaniljajäätelöä, metsämarjahilloketta ja rapeaa kauratoscaa L, G
Viinisuositus jälkiruokaviini Cossetti Moscato d´Asti La Vita, Italia

G = gluteeniton, L = laktoositon, M = maidoton