Sesongin Get Together -buffetit
Kevyempi, mutta kuitenkin runsas buffet, joka kokoaa porukan rennosti yhteen esimerkiksi kokouspäivän jälkeen. Toivomme yhtenäistä tarjoiluvalintaa. Buffet-tarjoilun minimihenkilömäärä on 20. Hinnat on ilmoitettu per henkilö.
Valikoima voimassa 31.8.2024 asti.
GET TOGETHER BUFFET SYKSY 52,00 € (valittavana ajalla syyskuu-marraskuu)
Alkuruokia
Vihersalaattia ja vadelmavinaigrettea M, G, V
Paahdettua syysjuureksia, fetajuustokreemiä L, G
Seesam-maustettua tofua, kurpitsa-chilipikkelssiä M, G, V
Katkarapumelonisalaattia M, G
Punajuuri-graavattualohta, sitruunacremeä L, G
Grillattu kananrinta-kasvissalaattia, omena-siiderivinaigrettea M, G
Leipävalikoima, voita ja levitettä
Pääruoat
Karamellisoitua varsiparsakaalia ja lämmintä linssi-kasvissalaattia M, G, V
Paahdettua karitsan paahtopaistia, herkkutatteja ja timjamikastiketta L, G
Yrttien kera paahdettuja perunoita M, G, V
Jälkiruoka
Uuniomenaa ja vaniljakastiketta L, G, V
Viinisuositus
Valkoviini: Menade Organic Cerdejo
Punaviini: Trapiche Pure Black Malbec
Jälkiruokaviini: Lenz Mooser Beerenauslese
GET TOGETHER BUFFET TALVI 52,00 € (valittavana ajalla joulukuu-helmikuu)
Alkuruokia
Vihersalaattia, sitruunavinaigrettea M, G, V
Balsamicopunajuuria ja AURA®-juustoa L, G
Myskikurpitsa-pähkinäsalaattia ja hunajavinaigrettea M, G, V
Silken-tofuskagen, tillikurkkua M, V, G
Kirjolohenmätimoussea L, G
Chorizopyöryköitä ja inkiväärijogurttikastiketta L, G
Leipävalikoima, voita ja levitettä
Pääruoat
Paahdettua kukkakaalia ja bulgurtaboulehia M, V
Paahdettua nieriää ja lämmintä tomaattivinaigrettea L, G
Kauden parhaita juureksia L, G, V
Jälkiruoka
Suklaamoussea L, G
Viinisuositus
Valkoviini: Menade Organic Verdejo
Punaviini: Zensa Nero di Troia Organico
Jälkiruokaviini: Lenz Mooser Beerenauslese
GET TOGETHER BUFFET KEVÄT 52,00 € (valittavana ajalla maaliskuu-toukokuu)
Alkuruokia
Puutarhasalaattia ja sitruunavinaigrettea M, G, V
Tomaatti-mozzarellasalaattia L, G
Grillattua sydänsalaattia ja romescokastiketta M, G, V
Parsa- hunajamelonisalaattia M, G, V
Graavilohta ja kevätsipuli-sitruunavinaigrettea M, G
Grillattua kananrintaa ja tomaatti-basilikasalsaa M, G
Leipävalikoima, voita ja levitettä
Pääruoat
Lasagne edamamepavuista ja pinaatista L
Pitääkään haudutettua karitsan entrecote, tummaa tillikastiketta L, G
Lämmintä parsaperunasalaattia M, G, V
Jälkiruoka
Rahka-vaniljavanukasta ja mansikka-raparperihilloketta L, G
Viinisuositus
Valkoviini: Mondavi Woodbridge Chardonnay
Punaviini: Provate Selection Saint-Emilion 2016
Jälkiruokaviini: Ramos Pinto 10 Years Old Tawny
GET TOGETHER BUFFET KESÄ 52,00 € (valittavana ajalla kesäkuu-elokuu)
Alkuruokia
Kesäinen vihersalaatti ja vinaigrettea M, G, V
Salaattia grillatuista kasviksista ja parsasta, tsatsikia L, G
Sitruunalla maustettu varhaisperunasalaatti M, G, V
Katkarapu-caesarsalaattia M, G
Graavilohta ja tillisinappikastiketta M, G
Kana-parsasalaattia M, G
Leipävalikoima, voita ja levitettä
Pääruoat
Melanzane-munakoiso-parmesanpaistosta L, G
Riesling-liemessä haudutettua kuhaa, ruohosipulikastiketta L, G
Yrttien ja oliiviöljyn kera paahdettuja kesäperunoita L, G, V
Jälkiruokia
Mansikkakakkua L
Viinisuositus
Valkoviini: Paxton Now Chardonnay
Punaviini: Zensa Nero Di Troia
Jälkiruokaviini: Cossetti Moscato d’asti La Vita
G = gluteeniton, L = laktoositon, M = maidoton, V = vegaani