Sesongin Get Together -buffetit

Kevyempi, mutta kuitenkin runsas buffet, joka kokoaa porukan rennosti yhteen esimerkiksi kokouspäivän jälkeen. Toivomme yhtenäistä tarjoiluvalintaa. Buffet-tarjoilun minimihenkilömäärä on 20. Hinnat on ilmoitettu per henkilö.

Varaa

Virheellinen arvo osallistujamäärässä
Tiedot
Yhteyshenkilö puuttuu Virheelliset merkit
Virheelliset merkit
Sähköposti puuttuu Virheellinen sähköpostiosoite
Puhelin puuttuu Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen muoto

Käsittelemme henkilötietojasi Scandicin Tietosuojaselosteen mukaisesti

TALVIBUFET 46,00 € (valittavana ajalla joulukuu-helmikuu)

Alkuruokia
Vihersalaattia ja sitruuna-passionvinegrettiä L, G
Siianmätimoussea, punasipulia ja pikkublinejä L
Kana-caesarsalaattia L
Päärynä-aurajuustosalaattia ja paahdettuja siemeniä L, G
Balsamico-herkkusieniä L, G
Savuporo-leipäjuustosalaattia L, G 

Leipävalikoima, voita ja levitettä

Pääruoat
Tahinilla maustettuja uunipunajuuria ja sitruuna-basilikajogurttia L, G
Paahdettua nieriää ja sahramikermaan muhennettua fenkolia L, G

Puikulamuusia L, G
Kauden parhaita vihanneksia L, G

Jälkiruoka
Creme Caramel ja appelsiinia L, G

Viinisuositus
Valkoviini: Cesari Pinot Grigio delle Venezie, Italia
Punaviini: Couvent des Jacobins Pinot Noir, Ranska
Jälkiruokaviini: Heaven on Earth BIO, Etelä-Afrikka


KEVÄTBUFFET 46,00 € (valittavana ajalla maaliskuu-toukokuu)

Alkuruokia
Puutarhasalaattia ja basilikavinegrettiä L, G
Kana-caesarsalaatti L, G
Sitruunamarinoitua lohta ja rucolasalaattia L, G
Savusiikamoussea saaristolaisleivällä L
Paahdettua vuohenjuustoa ja raparperichutneyta G
Nyhtöpossu-punasipuliwrappeja L 

Leipävalikoima, voita ja levitettä

Pääruoat
Grillattua parsaa, varhaisperunapaistosta ja vegaaniaiolia L, G
Paahdettua siikaa ja korvasienikastiketta L 

Annanperunoita L, G
Kauden parhaita vihanneksia L, G

Jälkiruoka
Mansikkakermakakkua L

Viinisuositus
Valkoviini: Menade Organic Sauvignon, Espanja
Punaviini: Brunito Toscana, Italia
Jälkiruokaviini: Cossetti Moscato d´Asti La Vita, Italia


KESÄBUFFET 46,00 € (valittavana ajalla kesäkuu-elokuu)

Alkuruokia
Kesäinen vihersalaatti ja vinegrettiä L, G
Cobb-salaatti: kanaa, avokadoa ja sinihomejuustoa L, G
Kirsikkatomaatti-mozzarellasalaattia ja basilikaa G
Katkarapucocktail L, G
Paahtopaistia ja piparjuuriranskankermaa L, G
Silliä ja silakkaa L, G 

Leipävalikoima, voita ja levitettä

Pääruoat
Paahdettua kukkakaalia ja lime-kaurakreemiä L, G
Miedosti savustettua lohta, kantarelleja ja beurre blanc -kastiketta L, G 

Uusia perunoita L, G
Kauden parhaita vihanneksia L, G

Jälkiruoka
Vanilja-pannacotta ja raparperihilloketta L, G

Viinisuositus
Valkoviini: La Baume Viognier, Ranska
Punaviini: Brunito Toscana, Italia
Jälkiruokaviini: Heaven on Earth BIO, Etelä-Afrikka


SYYSBUFFET 46,00 € (valittavana ajalla syyskuu-marraskuu)

Alkuruokia
Vihersalaattia ja vadelmavinegrettiä L, G
Skagenmoussea L, G
Poropyöryköitä ja karpalo-punasipulihilloketta L
Uunipunajuuria, paahdettuja siemeniä ja piparjuuriaiolia L, G
Syysjuures-kanasalaattia ja aurajuustokermaviiliä L, G
Savusiikasalaattia L, G 

Leipävalikoima, voita ja levitettä

Pääruoat
Myskikurpitsarisottoa ja paahdettua maa-artisokkaa L, G
Roseeksi paahdettua härän ulkofileetä, kantarelleja ja madeirakastiketta L, G 

Persiljaperunoita L, G
Kauden parhaita vihanneksia L, G

Jälkiruoka
Suklaakakkua ja punssikermaa L, G

Viinisuositus
Valkoviini: Cesari Pinot Grigio delle Venezie, Italia
Punaviini: Leonardo da Vinci Chianti, Italia
Jälkiruokaviini: Graham's Natura Reserve Ruby Port, Portugali

G = gluteeniton, L = laktoositon, M = maidoton