Sesongin Get Together -buffetit

Kevyempi, mutta kuitenkin runsas buffet, joka kokoaa porukan rennosti yhteen esimerkiksi kokouspäivän jälkeen. Toivomme yhtenäistä tarjoiluvalintaa. Buffet-tarjoilun minimihenkilömäärä on 20. Hinnat on ilmoitettu per henkilö.

Varaa kokoustila

Virheellinen arvo osallistujamäärässä
Tiedot
Yhteyshenkilö puuttuu
Sähköposti puuttuu Virheellinen sähköpostiosoite
Puhelin puuttuu Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen muoto

SYYSBUFFET 46,00 € (valittavana ajalla syyskuu-marraskuu) 
 
Alkuruokia 
Vihersalaattia ja vadelmavinegrettiä L, G 
Savumuikku-saaristolaisleipäsalaattia L 
Tyrnivinegretillä maustettuja uunipunajuuria ja Kolatun cheddarjuustoa L, G 
Poropyöryköitä ja puolukkamajoneesia L, G 
Graavilohta ja mustaherukkasinappia L, G 
Metsäsienisalaatti L 
 
Leipävalikoima, voita ja levitettä 
 
Viinisuositus: Bio Bio Chardonnay 
 
Pääruoat  
Vaahterasiirapilla glaseerattua myskikurpitsaa ja tomaattinen linssiragout L, G 
Roseeksi paahdettua häränfileetä, rapeaa porsaankylkeä ja herukka-punaviinikastiketta L, G 
 
Paahdettuja valkosipuli-yrttiperunoita L, G 
Kauden parhaita vihanneksia L, G 
 
Viinisuositus: Bio Bio Merlot 
 
Jälkiruoka 
Vaniljapannacotta ja marinoituja lakkoja L, G 
 
Viinisuositus: Nuvole Moscato D´Asti 
 
 
TALVIBUFFET 46,00 € (valittavana ajalla joulukuu-helmikuu) 
 
Alkuruokia 
Talvinen vihersalaatti ja kermadressinkiä L, G 
Savuporo-leipäjuustosalaattia ja karpalovinegrettiä G 
Lämminsavulohta ja punajuuritsatsikia L, G 
Pikkelöityjä metsäsieniä L, G 
Hunajapaahdettua myskikurpitsaa ja Västerbotten-juustoa L, G 
Aurajuustomoussea, hunajapaahdettuja siemeniä ja vihersalaatteja L, G 
 
Leipävalikoima, voita ja levitettä 
 
Viinisuositus: Cecari Pinot grigio delle Venezie 
 
Pääruoat 
Punajuuri-portobellosienipaistosta L, G 
Perinteistä lappilaista poronkäristystä, suolakurkkua ja puolukkaa L, G 
 
Puikulamuusia L, G 
Rosmariini-paahdettuja punajuuria L, G 
 
Viinisuositus: Zero Puro landae Montepulciano 
 
Jälkiruoka 
Suklaabrownie ja marjoja L, G 
 
Viinisuositus: Graham`s Natura Reserve Ruby Port 
 
KEVÄTBUFFET 46,00 € (valittavana ajalla maaliskuu-toukokuu) 
 
Alkuruokia 
Puutarhasalaattia ja basilikavinegrettiä L, G 
Kana-caesarsalaatti L, G 
Sitruunamarinoitua lohta ja rucolasalaattia L, G 
Savusiikamoussea saaristolaisleivällä L 
Paahdettua vuohenjuustoa ja raparperichutneyta G 
Nyhtöpossu-punasipuliwrappeja L 
 
Leipävalikoima, voita ja levitettä 
 
Viinisuositus: Bio Bio Chardonnay 
 
Pääruoat 
Grillattua parsaa, varhaisperunapaistosta ja vegaaniaiolia L, G 
Paahdettua kuhaa ja korvasienikastiketta L 
 
Annanperunoita L, G 
Kauden parhaita vihanneksia L, G 
 
Viinisuositus: Chateau Timberley Blanc 
 
Jälkiruoka 
Mansikkakermakakkua L 
 
Viinisuositus: Nuvole Moscato D´Asti 
 
 
KESÄBUFFET 46,00 € (valittavana ajalla kesäkuu-elokuu) 
 
Alkuruokia 
Kesäinen vihersalaatti ja vinegrettiä L, G 
Cobb-salaatti: kanaa, avokadoa ja sinihomejuustoa L, G 
Kirsikkatomaatti-mozzarellasalaattia ja basilikaa G 
Katkarapucocktail L, G 
Paahtopaistia ja piparjuuriranskankermaa L, G 
Silliä ja silakkaa L, G 
 
Leipävalikoima, voita ja levitettä 
 
Viinisuositus: ZeroPuro Landae Pecorino 
 
Pääruoat 
Paahdettua kukkakaalia ja lime-kaurakreemiä L, G 
Miedosti savustettua lohta, kantarelleja ja beurre blanc -kastiketta L, G 
 
Uusia perunoita L, G 
Kauden parhaita vihanneksia L, G 
 
Viinisuositus: Smoking Loon Steelbird Unoaked Chardonnay 
 
Jälkiruoka 
Vaniljapannacotta ja raparperihilloketta L, G 
 
Viinisuositus: Nuvole Moscato D`asti 
 
 
G = gluteeniton, L = laktoositon, M = maidoton