Sesongin juhlabuffetit

Runsas ja juhlava buffet, jossa maistuu aina satokauden parhaat maut. Buffeteissa ruokavaliot on huomioitu hyvin ja esimerkiksi lämmin pääruoka löytyy liha- kala- ja kasvisvaihtoehtona. Voit valita tilaisuutesi ajankohtana voimassa olevan buffetin. Buffet-tarjoilun minimihenkilömäärä on 20. Hinnat on ilmoitettu per henkilö.

Varaa

Virheellinen arvo osallistujamäärässä
Tiedot
Yhteyshenkilö puuttuu Virheelliset merkit
Virheelliset merkit
Sähköposti puuttuu Virheellinen sähköpostiosoite
Puhelin puuttuu Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen muoto

Käsittelemme henkilötietojasi Scandicin Tietosuojaselosteen mukaisesti

TALVEN JUHLABUFFET 58,00 € (valittavana ajalla joulukuu-helmikuu)

Alkuruokia
Vihersalaattia ja sitruuna-passionvinegrettiä L, G
Siianmätimoussea, punasipulia ja pikkublinejä L
Kana-caesarsalaattia L, G
Lohicevicheä L, G
Päärynä-aurajuustosalaattia ja paahdettuja siemeniä L, G
Dukkahilla maustettua uunibataattia ja aiolia L, G
Balsamicoherkkusieniä L, G
Savuporo-leipäjuustosalaattia L, G 

Leipävalikoima, voita ja levitettä

Pääruoat
Tahinilla maustettuja uunipunajuuria ja sitruuna-basilikajogurttia L, G
Paahdettua nieriää ja sahramikermaan muhennettua fenkolia L, G
Lappilaista poronkäristystä, puolukkaa ja suolakurkkua L, G

Puikulamuusia L, G
Kauden parhaita vihanneksia L, G

Jälkiruokia
Creme Caramel ja appelsiinia L, G
Macarons-minileivoksia G
Passionhedelmämoussea ja karamellisoitua ananasta L, G

Viinisuositus
Valkoviini: Dreissigacker Organic Riesling, Saksa
Punaviini: Couvent des Jacobins Pinot Noir, Ranska
Jälkiruokaviini: Heaven on Earth BIO, Etelä-Afrikka


KEVÄÄN JUHLABUFFET 58,00 € (valittavana ajalla maaliskuu-toukokuu)

Alkuruokia
Puutarhasalaattia ja basilikavinegrettiä L, G
Caesarkatkarapuja ja parmesaanilastuja L, G
Sitruunamarinoitua lohta ja rucolasalaattia L, G
Parmankinkku-parsasalaattia L, G
Savusiikamoussea saaristolaisleivällä L
Paahdettua vuohenjuustoa ja yrttipestoa G
Nyhtöpossu-punasipuliwrappeja L
Sillikaviaaria ja kananmunaa L, G

Leipävalikoima, voita ja levitettä

Pääruoat
Grillattua parsaa, varhaisperunapaistosta ja vegaaniaiolia L, G
Paahdettua siikaa ja korvasienikastiketta L
Yön yli mureaksi haudutettua karitsan entrecotea ja salvia-punaviinikastiketta L, G 

Annanperunoita L, G
Kauden parhaita vihanneksia L, G

Jälkiruokia
Tummasuklaamoussea ja hillottuja kirsikoita L, G
Sitruunaruoholla ja limellä maustettua ananasta L, G 
Mansikkakermakakkua L

Viinisuositus
Valkoviini: Menade Organic Sauvignon, Espanja
Punaviini: Coragem Touriga Nacional, Portugalil
Jälkiruokaviini: Heaven on Earth BIO, Etelä-Afrikka


KESÄN JUHLABUFFET 58,00 € (valittavana ajalla kesäkuu-elokuu)

Alkuruokia
Kesäinen vihersalaatti ja vinegrettiä L, G
Cobb-salaatti: kanaa, avokadoa ja sinihomejuustoa L, G
Kirsikkatomaatti-mozzarellasalaattia ja basilikaa G
Katkarapucocktail L, G
Grillipaprika-parmankinkkutapaksia L
Paahtopaistia ja piparjuuriranskankermaa L, G
Lohiceviche L, G
Silliä ja silakkaa L, G 

Leipävalikoima, voita ja levitettä

Pääruoat
Paahdettua kukkakaalia ja lime-kaurakreemiä L, G
Pitkään ylikypsäksi haudutettua häränrintaa ja salsa verdeä L, G
Miedosti savustettua lohta, kantarelleja ja beurre blanc -kastiketta L, G 

Uusia perunoita L, G
Kauden parhaita vihanneksia L, G

Jälkiruokia
Mansikka-melonicocktail L, G
Vanilja-pannacotta ja raparperihilloketta L, G
Mustikkapiirakkaa L

Viinisuositus
Valkoviini: Dreissigacker Organic Riesling, Saksa
Punaviini: Adobe Cabernet Sauvignon, Chile
Jälkiruokaviini: Heaven on Earth BIO, Etelä-Afrikka


SYKSYN JUHLABUFFET 58,00 € (valittavana ajalla syyskuu-marraskuu)

Alkuruokia
Vihersalaattia ja vadelmavinegrettiä L, G
Graavilohta ja mustaherukka-sinappikastiketta L, G
Skagenmoussea L, G
Poropyöryköitä ja karpalo-punasipulihilloketta L, G
Uunipunajuuria, paahdettuja siemeniä ja piparjuuriaiolia L, G
Syysjuures-kanasalaattia ja aurajuustokermaviiliä L, G
Savusiikasalaattia L, G
Sieni-saaristolaisleipäcrostineja L

Leipävalikoima, voita ja levitettä

Pääruoat
Myskikurpitsa-ohrapilahvi ja paahdettua maa-artisokkaa L, G
Paahdettua kuhaa ja rapukastiketta L, G
Roseeksi paahdettua härän ulkofileetä ja kantarellimuhennosta L

Persiljaperunoita L, G
Kauden parhaita vihanneksia L, G

Jälkiruokia
Suklaakakkua ja punssikermaa L, G
Uuniomena-pannacotta L, G
Mustaherukkamoussea ja mustikoita L, G

Viinisuositus
Valkoviini: Cesari Pinot Grigio delle Venezie, Italia
Punaviini: Leonardo da Vinci Chianti, Italia
Jälkiruokaviini: Heaven on Earth BIO, Etelä-Afrikka

G = gluteeniton, L = laktoositon, M = maidoton