Sesongin juhlabuffetit

Runsas ja juhlava buffet, jossa maistuu aina satokauden parhaat maut. Buffeteissa ruokavaliot on huomioitu hyvin ja esimerkiksi lämmin pääruoka löytyy liha- kala- ja kasvisvaihtoehtona. Voit valita tilaisuutesi ajankohtana voimassa olevan buffetin. Buffet-tarjoilun minimihenkilömäärä on 20. Hinnat on ilmoitettu per henkilö.

Varaa kokoustila

Virheellinen arvo osallistujamäärässä
Tiedot
Yhteyshenkilö puuttuu
Sähköposti puuttuu Virheellinen sähköpostiosoite
Puhelin puuttuu Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen muoto

SYKSYN JUHLABUFFET 58,00 € (valittavana ajalla syyskuu-marraskuu) 
 
Alkuruokia 
Vihersalaattia ja vadelmavinegrettiä L, G 
Savumuikku-saaristolaisleipäsalaattia L 
Siianmätimoussella täytettyjä kananmunia L, G 
Poropyöryköitä ja puolukkamajoneesia L, G 
Tyrnivinegretillä maustettuja uunipunajuuria ja Kolatun cheddarjuustoa L, G 
Purjo-perunasalaattia ja ryytisinappikastiketta L, G 
Graavilohta ja mustaherukkasinappia L, G 
Metsäsienisalaatti L 
 
Leipävalikoima, voita ja levitettä 
 
Viinisuositus: Adobe Chardonnay 
 
Pääruoat  
Vaahterasiirapilla glaseerattua myskikurpitsaa ja tomaattinen linssiragout L, G 
Saaristolaissiikaa L, G 
Roseeksi paahdettua häränfileetä, rapeaa porsaankylkeä ja herukka-punaviinikastiketta L, G 
 
Paahdettuja valkosipuli-yrttiperunoita L, G 
Kauden parhaita vihanneksia L, G 
 
Viinisuositus: Generacion 76 Organic Tempranillo  
 
Jälkiruokia 
Omena-kaurapaistos ja vaniljavaahtoa L, G 
Vaniljapannacotta ja marinoituja lakkoja L, G 
Karpaloshotti ja kinuskikermaa L, G 
 
Viinisuositus: Nuvole Moscato D´Asti 
 
 
TALVEN JUHLABUFFET 58,00 € (valittavana ajalla joulukuu-helmikuu) 
 
Alkuruokia 
Talvinen vihersalaatti ja kermadressinkiä L, G 
Kirjolohenmätiä, smetanaa, sipulia ja pikkublinejä L 
Savuporo-leipäjuustosalaattia ja karpalovinegrettiä G 
Graavisiikatartaria ja puolukkamarinoitua sipulia L, G 
Lämminsavulohta ja punajuuritsatsikia L, G 
Pikkelöityjä metsäsieniä L, G 
Hunajapaahdettua myskikurpitsaa ja Västerbotten-juustoa L, G 
Aurajuustomoussea, paahdettuja siemeniä ja vihersalaatteja L, G 
 
Leipävalikoima, voita ja levitettä 
 
Viinisuositus: Bio Bio Chardonnay 
 
Pääruoat  
Punajuuri-portobellosienipaistosta L, G 
Paahdettua nieriää ja omena-kaprisvinegrettiä L, G 
Perinteistä lappilaista poronkäristystä, suolakurkkua ja puolukkaa L, G 
 
Puikulamuusia L, G 
Kauden parhaita vihanneksia L, G 
 
Viinisuositus: Bio Bio Merlot 
 
Jälkiruokia 
Suklaabrownie ja marjoja L, G 
Tyrnipannacotta ja lakritsimoussea L, G 
Passionmarinoituja hedelmiä L, G  
 
Viinisuositus: Heaven on Earth BIO 
 
 
KEVÄÄN JUHLABUFFET 58,00 € (valittavana ajalla maaliskuu-toukokuu) 
 
Alkuruokia 
Puutarhasalaattia ja basilikavinegrettiä L, G 
Caesarkatkarapuja ja parmesaanilastuja L, G 
Sitruunamarinoitua lohta ja rucolasalaattia L, G 
Parmankinkku-parsasalaattia L, G 
Savusiikamoussea saaristolaisleivällä L 
Paahdettua vuohenjuustoa ja raparperichutneyta G 
Nyhtöpossu-punasipuliwrappeja L 
Sillikaviaaria ja kananmunaa L, G 
 
Leipävalikoima, voita ja levitettä 
 
Viinisuositus: Zero Puro Landae Pecorino 
 
Pääruoat 
Grillattua parsaa, varhaisperunapaistosta ja vegaaniaiolia L, G 
Paahdettua kuhaa ja korvasienikastiketta L 
Yön yli mureaksi haudutettua karitsan entrecotea ja salvia-punaviinikastiketta L, G  
 
Annanperunoita L, G 
Kauden parhaita vihanneksia L, G 
 
Viinisuositus: Coragem Touriga Nacional 
 
Jälkiruokia 
Tummasuklaamoussea ja hillottuja kirsikoita L, G 
Sitruunaruoholla ja limellä maustettua ananasta L, G 
Mansikkakermakakkua L 
 
Viinisuositus: Heaven on Earth BIO 
 
 
KESÄN JUHLABUFFET 58,00 € (valittavana ajalla kesäkuu-elokuu) 
 
Alkuruokia 
Kesäinen vihersalaatti ja vinegrettiä L, G 
Cobb-salaatti: kanaa, avokadoa ja sinihomejuustoa L, G 
Kirsikkatomaatti-mozzarellasalaattia ja basilikaa G 
Katkarapucocktail L, G 
Grillipaprika-parmankinkkutapaksia L 
Paahtopaistia ja piparjuuriranskankermaa L, G 
Lohiceviche L, G 
Silliä ja silakkaa L, G 
 
Leipävalikoima, voita ja levitettä 
 
Viinisuositus: Hans Baer Riesling 
 
Pääruoat 
Paahdettua kukkakaalia ja lime-kaurakreemiä L, G 
Pitkään ylikypsäksi haudutettua häränrintaa ja salsa verdeä L, G 
Miedosti savustettua lohta, kantarelleja ja beurre blanc -kastiketta L, G 
 
Uusia perunoita L, G 
Kauden parhaita vihanneksia L, G 
 
Viinisuositus: Smoking Loon Old Vine Zinfandel 
 
Jälkiruokia 
Mansikka-melonicocktail L, G 
Vaniljapannacotta ja raparperihilloketta L, G 
Mustikkapiirakkaa L 
 
Viinisuositus: Nuvole Moscato D`Asti 

G = gluteeniton, L = laktoositon, M = maidoton