Varaa

Sesongin juhlabuffetit

Runsas ja juhlava buffet, jossa maistuu aina satokauden parhaat maut. Buffeteissa ruokavaliot on huomioitu hyvin ja esimerkiksi lämmin pääruoka löytyy liha- kala- ja kasvisvaihtoehtona. Voit valita tilaisuutesi ajankohtana voimassa olevan buffetin. Buffet-tarjoilun minimihenkilömäärä on 20. Hinnat on ilmoitettu per henkilö.

Valikoima voimassa 31.8.2024 asti.

JUHLABUFFET SYKSY 66,00 € (valittavana ajalla lokakuu-marraskuu)

Alkuruokia
Vihersalaattia ja vadelmavinaigrettea M, G, V
Paahdettuja syysjuureksia, fetajuustokreemiä L, G
Seesam-maustettua tofua, kurpitsa-chilipikkelssiä M, G, V
Smetana-caviart-silakkaa, kirkasta peruna-kaprissalaattia L, G
Katkarapu-melonisalaattia M, G
Grillattu kananrinta-kasvissalaattia, omena-siiderivinaigrettea M, G
Punajuuri-graavattualohta, sitruunacremeä L, G
Poropyöryköitä ja sienisalaattia L, G

Leipävalikoima, voita ja levitettä

Pääruoat
Karamellisoitua varsiparsakaalia ja lämmintä linssi-kasvissalaattia M, G, V
Paistettua siikaa, tillipestoa L, G
Paahdettua karitsan paahtopaistia, herkkutatteja ja timjamikastiketta L, G

Yrttien kera paahdettuja perunoita M, G, V
Kauden parhaita vihanneksia M, G, V

Jälkiruokia
Uuniomenaa ja vaniljakastiketta L, G
Vanilja-pannacottaa, karviais-lakkahilloketta G
Kotimaisia juustoja, talon hilloketta

Viinisuositus
Valkoviini: Menade Organic Verdejo
Punaviini: Trapiche Pure Black Malbec
Jälkiruokaviini: Lenz Mooser Beerenauslese

JUHLABUFFET TALVI 66,00 € (valittavana ajalla joulukuu-helmikuu)

Alkuruokia
Vihersalaattia, sitruunavinaigrettea M, G, V
Balsamicopunajuuria ja AURA®-juustoa L, G
Myskikurpitsa-pähkinäsalaattia ja hunajavinaigrettea M, G, V
Kasvis-siitakesienisalaattia, Hoisin vinaigrettea L, G, V
Silken-tofuskagen, tillikurkkua M, V, G
Kirjolohenmätimoussea L, G
Savuporo-leipäjuustosalaattia ja karpalovinaigrettea G
Chorizopyöryköitä ja inkiväärijogurttikastiketta L, G

Leipävalikoima, voita ja levitettä

Pääruoat
Paahdettua kukkakaalia, bulgurtabouleh, sitruuna-aiolia M, V
Paahdettua nieriää ja lämmintä tomaattivinaigrettea L, G
Pitkään haudutettua Härän entrecote, tummaa rosmariini-dijonsinappikastiketta M, G

Perunagratiinia L, G
Kauden parhaita juureksia L, G, V

Jälkiruokia
Suklaamoussea L, G
Macarons-minileivoksia G
Kotimaisia juustoja, talonhilloketta

Viinisuositus
Valkoviini: Mondavi Woodbridge Chardonnay
Punaviini: Private Selection Saint-Emilion 2016
Jälkiruokaviini: Ramos Pinto 10 Years Old Tawny

JUHLABUFFET KEVÄT 66,00 € (valittavana ajalla maaliskuu-toukokuu)

Alkuruokia
Puutarhasalaattia ja sitruunavinaigrettea M, G, V
Tomaatti-mozzarellasalaattia L, G
Grillattua sydänsalaattia ja romescokastiketta M, G, V
Parsa-hunajamelonisalaattia M, G, V
Mausteinen ravunpyrstösalaattia, bulguria M
Graavilohta ja kevätsipuli-sitruunavinaigrettea M, G
Chevice turskasta ja limestä M, G
Grillattua kananrintaa ja tomaatti-basilikasalsaa M, G

Leipävalikoima, voita ja levitettä

Pääruoat
Lasagne edamamepavuista ja pinaatista L
Savustettua lohta, kermamuhennettua varhaiskaalia L, G
Pitääkään haudutettua karitsan entrecote, tummaa tillikastiketta L, G

Lämmintä parsaperunasalaattia M, G, V
Kauden parhaita vihanneksia L, G, V

Jälkiruokia
Rahka-vaniljavanukasta ja mansikka-raparperihilloketta L, G
Suklaakakkua, appelsiinikastiketta L, G
Kotimaisia juustoja ja talonhilloketta

Viinisuositus
Valkoviini: Domäne Wachau Grüner Veltliner Federspiel Terassen
Punaviini: Arancione Orginale Ripasso
Jälkiruokaviini: Lenz Mooser Beerenauslese


JUHLABUFFET KESÄ 66,00 € (valittavana ajalla kesäkuu-elokuu)

Alkuruokia
Kesäinen vihersalaatti ja vinaigrettea M, G, V
Salaattia grillatuista kasviksista ja parsasta, tsatsikikastiketta L, G
Sitruunalla maustettu varhaisperunasalaattia M, G, V
Kreikkalaista juustosalaattia L, G, V
Katkarapu-caesarsalaattia L, G
Graavilohta ja tillisinappikastiketta M, G
Mustaherukkasilliä, marinoitua punasipulia L, G
Kana-parsasalaattia M, G

Leipävalikoima, voita ja levitettä

Pääruoat
Melanzane-munakoiso-parmesanpaistosta L, G
Grillattua Iberico-porsasta ja savuparika-kastiketta L, G
Riesling-liemessä haudutettua kuhaa, ruohosipulikastiketta L, G

Yrttien ja oliiviöljyn kera paahdettuja kesäperunoita L, G, V
Kauden parhaita vihanneksia M, G, V

Jälkiruokia
Kookosvanukas, herukkacoulista L, G
Mansikkakakkua L
Kotimaisia juustoja ja talon hilloketta

Viinisuositus
Valkoviini: Paxton Now Chardonnay
Punaviini: Vidussi Merlot DOP
Jälkiruokaviini: Cossetti Moscato d’asti La Vita

G = gluteeniton, L = laktoositon, M = maidoton, V = vegaani