Sesonkimenut

Sesonkimenuissa maistuvat aina satokauden parhaat maut. Voit valita tilaisuutesi ajankohtana voimassa olevan menun. Menujen minimihenkilömäärä on 10. Hinnat on ilmoitettu per henkilö.

Varaa kokoustila

Virheellinen arvo osallistujamäärässä
Tiedot
Yhteyshenkilö puuttuu
Sähköposti puuttuu Virheellinen sähköpostiosoite
Puhelin puuttuu Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen muoto

SYYSMENU 54,00 € (valittavana ajalla syyskuu-marraskuu) 
 
Savuporonpaistia, karpalosipulia, smetanaa ja pikkelöityjä metsäsieniä L, G  
Viinisuositus: Fitapreta white 
 
Paahdettua siikaa, scampeja ja rapukastiketta L, G 
Viinisuositus: Fitapreta white 
 
Kinuski-pannacotta, puolukkavaahtoa ja rapeaa kauramysliä L, G 
Viinisuositus: Nuvole Moscato d`asti 
 
 
TALVIMENU 59,00 € (valittavana ajalla joulukuu-helmikuu) 
 
Sitruunamarinoitua lohta, pikkelöityä kurkkua ja katkarapumoussea L, G 
Viinisuositus: Smoking Loon Steelbird Unoaked Chardonnay 
 
Roseeksi paahdettua häränsisäfileetä, herkkutatteja ja madeirakastiketta L, G 
Viinisuositus: Smoking Loon Old Vine Zinfandel 
 
Mud cake, passionkreemiä ja vadelmaa L, G  
Viinisuositus: Graham`s Natira Reserve Ruby Port 
 
 
KEVÄTMENU 49,00 € (valittavana ajalla maaliskuu-toukokuu) 
 
Toast Skagen L 
Viinisuositus: Hans Baer Riesling 
 
Pitkään haudutettua karitsanentrecotea, timjamikastiketta ja kevätvihanneksia L, G 
Viinisuositus: Chateau du Trignon Cotes du Rhone Rouge 
 
Vaniljapannacotta, raparperia ja marenkia L, G 
Viinisuositus: Nuvole Moscato D´Asti 
 
 
KESÄMENU 52,00 € (valittavana ajalla kesäkuu-elokuu) 
 
Parsaa ja lämminsavulohimoussea L, G 
Viinisuositus: Chateau Timberley Blanc 
 
Grillattu härän ulkofileepihvi, kantarelleja ja punaviinikastiketta L, G 
Viinisuositus: Adobe Cabernet Sauvignon 
 
Valkosuklaa-mascarponemoussea ja marinoituja mansikoita G 
Viinisuositus: Heaven on Earth BIO 

G = gluteeniton, L = laktoositon, M = maidoton