Varaa

Sesonkimenut

Sesonkimenuissa maistuvat aina satokauden parhaat maut. Voit valita tilaisuutesi ajankohtana voimassa olevan menun. Menujen minimihenkilömäärä on 10. Hinnat on ilmoitettu per henkilö.

TALVIMENU 59,00 € (valittavana ajalla joulukuu-helmikuu)

Kalalautanen: lämminsavulohta, siianmätimoussea ja graavisiikatartaria L, G
Viinisuositus valkoviini Dreissigacker Organic Riesling, Saksa

Pippuroitu härän sisäfileepihvi, konjakkikermakastiketta ja ranskalaisia papuja L, G
Viinisuositus punaviini Generacion 76 Organic Tempranillo, Espanja

Suklaaleivos, passionsiirappia ja Grand Marnier -vaahtoa L, G
Viinisuositus portviini Graham's Natura Reserve Ruby Port, Portugali


KEVÄTMENU 49,00 € (valittavana ajalla maaliskuu-toukokuu)

Kylmäsavulohta ja parsasalaattia L, G
Viinisuositus valkoviini Coragem Chardonnay, Portugali

Yrteillä kuorrutettua karitsanpaistia, marsalakastiketta ja kevätvihanneksia L, G
Viinisuositus punaviini Château du Trignon Côtes du Rhône Rouge, Ranska

Rahka-pannacotta, kirsikkahilloketta ja marenkia L, G
Viinisuositus jälkiruokaviini Cossetti Moscato d´Asti La Vita, Italia


KESÄMENU 52,00 € (valittavana ajalla kesäkuu-elokuu)

Katkarapu-skagen saaristolaisleivällä L
Viinisuositus valkoviini Dreissigacker Organic Riesling, Saksa

Grillattu härän ulkofileepihvi, kantarelleja ja punaviinikastiketta L, G
Viinisuositus punaviini Adobe Cabernet Sauvignon, Chile

Juustokakkua, vaniljakermaa ja marinoituja mansikoita L, G
Viinisuositus jälkiruokaviini Heaven on Earth BIO, Etelä-Afrikka


SYYSMENU 54,00 € (valittavana ajalla syyskuu-marraskuu)

Savuporo-juuressalaatti ja puolukkavinaigrettea L, G
Viinisuositus punaviini Leonardo da Vinci Chianti, Italia

Sitruuna-timjamivoilla kuorrutettua siikaa ja rapukastiketta L, G
Viinisuositus valkoviini Menade Organic Sauvignon, Espanja

Omenapiirakkaa, kinuskia ja vaniljamascarponea L
Viinisuositus jälkiruokaviini Heaven on Earth BIO, Etelä-Afrikka

G = gluteeniton, L = laktoositon, M = maidoton