Scandic Park Helsinki

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Takaisin hotelliin

Kuntoile ja virkisty

Hotellissa on moderni, erittäin tilava ja hyvin varusteltu kuntohuone. Jos suosit ulkoilua, voit lainata polkupyörän tai kävelysauvat, samalla kerromme lähialueen parhaat reitit.

Virkisty Scandicissa

Hotellimme yhteydessä on moderni, monipuolinen ja tilava kuntosali, BeAlive Health Club, josta löydät kaiken tarvittavan aerobisesta treenistä lihaskuntoharjoitteluun sekä hieronta- ja kosmetologi-palvelut. Täysin uudistetut tilat ja laadukkaat TechnoGymin cardio- ja kuntosalilaitteet takaavat onnistuneen treenikokemuksen! Huomioithan, että alle 18-vuotiaat eivät saa käyttää hotellin kuntosalia.

Ylimmän kerroksen uima-altaan vieressä sijaitsevalla saunaosastolla on erilliset miesten ja naisten saunat. Voit myös suunnata ulos kuntoilemaan ja lainata polkupyörän tai kävelysauvat hotellin vastaanotosta. Hotellin läheisyydessä ovat Töölönlahden erinomaiset ulkoilualueet.

Tilaussauna ja palju:
Ylimmän kerroksen tilaussaunassa rentoudut huikeissa maisemissa yli Töölönlahden, nautit kuuman paljun lämmöstä ja virvokkeiden viileydestä. Tunnelmallisen saunaosaston takkahuoneessa ilta jatkuu maukkaissa merkeissä saunaherkkujen ja takkatulen äärellä. Palju on varattavissa tilaussaunan yhteydessä. Saunavaraukset arkisin myyntipalvelustamme puh. +358 10 80 8002.

Hotellin palvelut

BeAlive Health Club

Kuntohuone

Yksityinen kuntoklubi. Aukioloajat: Ma-To 6.30-22.00, Pe 6.30-21.00, La 9.00-17.00, Su 10.00-16.00. Aukioloajat saattavat vaihdella.
Sauna

Sauna

Avoinna ma-to 18.00-22.00, pe-su 16.00-22.00 Avoinna myös viikonloppuisin 6.30-11.00.

Erilliset naisten ja miesten saunat: Kyllä
Uima-allas

Uima-allas

Avoinna 07:00-11:00 ja 15:00-22:00
Altaan leveys: 6 m
Altaan pituus: 12 m
Altaan syvyys matalimmillaan: 1,5 m
Altaan syvyys syvimmillään: 1,5 m