Takaisin hotelliin

Hyvinvointi ja kuntoilu

Vaikka sänkymme ovat mukavat, sinun ei tarvitse jättää treeniä väliin. Suuntaa hotellin kuntohuoneeseen tai lähialueen parhaille ulkoilureiteille. Useimmissa hotelleissamme voit myös lainata polkupyöriä ja kävelysauvoja vastaanotosta. Päivän päätteeksi rentoudut sauna- ja uima-allasosastollamme.

Meille tärkeintä on vieraidemme hyvinvointi, terveys ja turvallisuus. Tämän hetkisestä tilanteesta johtuen hotellin palveluissa on tilapäisiä rajoituksia. Otathan yhteyttä hotelliin saadaksesi tarkemmat tiedot.

BeAlive Health Club -kuntosalissa löydät kaiken tarvittavan aerobisesta treenistä lihaskuntoharjoitteluun sekä hieronta- ja kosmetologi-palvelut. Täysin uudistetut tilat ja laadukkaat TechnoGymin cardio- ja kuntosalilaitteet takaavat onnistuneen treenikokemuksen! Huomioithan, että kuntosalilla on 18-v ikäraja.

Ylimmän kerroksen uima-altaan vieressä sijaitsevalla saunaosastolla on erilliset miesten ja naisten saunat sekä tilaussauna paljulla. Voit myös suunnata ulos kuntoilemaan ja lainata polkupyörän tai kävelysauvat hotellin vastaanotosta. Hotellin läheisyydessä ovat Töölönlahden erinomaiset ulkoilualueet.

Hotellin palvelut

Uima-allas

Uima-allas

Avoinna ma–su 07:00–11:00 ja 15:00–22:00.
Altaan leveys: 6 m
Altaan pituus: 12 m
Altaan syvyys min.: 1,5 m
Altaan syvyys max.: 1,5 m

Kuntohuone

Yksityinen kuntoklubi.

Ma–to 07:00–21:00, pe 07:00–19:00, la 09:00–15:00, su 10:00–15:00
Sauna

Sauna

Erillinen sauna miehille ja naisille: Kyllä