Scandic Park Helsinki

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Jos haluat tallentaa jäsentietosi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Takaisin hotelliin

Kuntoile ja virkisty

Hotellin modernissa kuntohuoneessa on helppo ylläpitää kuntoa ja virkistyä. Jos liikut mieluummin ulkona, kysy vinkkejä ulkoilureiteistä vastaanotostamme. Sieltä voit myös lainata kävelysauvat tai polkupyörän.

Virkisty Scandicissa

Hotellimme yhteydessä on suuri kuntoklubi, jossa on kuntoilu- ja painonnostolaitteita. Ylimmän kerroksen uima-altaan vieressä sijaitsevalla saunaosastolla on erilliset miesten ja naisten saunat. Voit myös suunnata ulos kuntoilemaan ja lainata polkupyörän tai kävelysauvat hotellin vastaanotosta. Hotellin läheisyydessä ovat Töölönlahden erinomaiset ulkoilualueet. Huomioithan, että alle 18-vuotiaat eivät saa käyttää hotellin kuntosalia.

Tilaussauna ja palju:
Ylimmän kerroksen tilaussaunassa rentoudut huikeissa maisemissa yli Töölönlahden, nautit kuuman paljun lämmöstä ja virvokkeiden viileydestä. Tunnelmallisen saunaosaston takkahuoneessa ilta jatkuu maukkaissa merkeissä saunaherkkujen ja takkatulen äärellä. Palju on varattavissa tilaussaunan yhteydessä. Saunavaraukset arkisin myyntipalvelustamme puh. +358 10 80 8002.

Hotellin palvelut

Kuntosali

Kuntohuone

Yksityinen kuntoklubi, tarkista aukioloajat hotellista.
Sauna

Sauna

Aukioloajat: Ma-to klo 18-22, pe-su klo 16-22. La-su klo 6.30-11.
Erilliset naisten ja miesten saunat: Kyllä
Uima-allas

Uima-allas

Aukioloajat: Ma-su klo 6.30-11. Ma-to klo 18-22, pe-su klo 16-22.
Altaan leveys: 6 m
Altaan pituus: 12 m
Altaan syvyys matalimmillaan: 1,5 m
Altaan syvyys syvimmillään: 1,5 m